23.55

klockan är just nu 23.55 jag är trött som en jävla åsna eller hur jag nu ska uttrycka det.
sitter här med en fläta i håret som jag just nu måste sova med eftersom att inte min hårförlägning ska trasslas. Kliar faktist i hela huvudet för denna jävla hårförlägningen, men ska man vara fin få man lidapin. det har varit en helt okej kväll faktst, ammie och jag har haft jävligt nice faktist hänt både de ena och de andra, blev även ett resturang besök med Sofie alltid trevliga planer när man stöter på henne.  ah och imorgon är de söndag. SUCK..
skolan börja på måndag vilket suger totalt, är verkligen helt skoltrött nu, men jaja nu ska jag ta ett glas oboy sen krypa ner i sängen och smsa med min käraste beundrar :)      


natti <3

image59

Då va de dags att dra sig till bussen. Och vidare mot stan, trevligt

DSC03801.JPG
Då va de dags att dra sig till bussen. Och vidare mot stan, trevligt!

trötter

igår va de då stor shopping i köpenhamn, va så himla trött när jag kom hem så blev ett bubbelbad sen bums i säng, vilket va väldigt skönt. Hittade en massa snyggt faktist, allt från tunikor till sjalar. ( kommer bilder ).
Vi tog tåget ifrån karlskrona vid 07.38 då blev de direkt stora planer vad vi skulle äta men ingetting blev typ som planerat alla va såklart vrål hungriga vid 12.00 då vi ungefär va framme så blev att vi hittade en jätte mysig pizzeria  som bella och Hedvig hade varit på innan, vi slängde ungefär i oss maten sen bar de av med massa shopping. Lite senare va vi lite halvsugna på fika så vi gick in i ett jätte fint köpcentrum några stycken gick fram och skulle köpa någon milshake liknande dricka medans vi andra stog kvar, lite sådär halv turister  som vi va tänkte jag ta ett kort på vi andra som va kvar och väntade, och såklart kommer en jävla vakt fram och säger till att jag inte få takort och att jag måste radera dom, helt sjukt. Dom stog ju bara där ungefär vid utgången, men jaja de finns lite konstiga regler ibland. Vid 17.10  ungefär så va de dags att bege sig hemåt, med alla våra kassar begav vi oss mot tåget vilket va riktigt tur för annars hade jag inte klarat av att bära hem allt.  På tåget hem hade vi trevligt med några smådanskar. eller trevligt och trevligt jag skulle helst viljat skjuta dom, dom satt och skrek ungefär hela tågresan , Sara satt och flörtade lite med dom och då blev dom ännu mer crazy, hahaha. men vi hade en riktigt trevlig dag faktist, vilket jag tackar er för.
 

image64

hemfärd

DSC03792.JPG

då va man på väg hem från shopping dagen i köpenhamn. Helt sjukt roligt, shoppat en heldel som jag tänkte visa när jag kom hem. Nej nu ska vi smaska i oss massa godis  som hedvig och säw köpt, hare gott så hörs vi snart.

shopping

DSC03788.JPG
shopping

då va shoppingen igång. Har redan in handlat en väska , kan ju säga att de blir mer för nu ska vi nämligen in zara.
Hörs senare ciao

tåget

DSC03787.JPG 


Nu sitter jag här på tåget med hela ligan. Har precis passerat bräkne-hoby är beräknat att vi är framme i köpenhamn vid tjugo över elva, då börja vi med lunch sen blir de shopping och sen ta vi en fika paus och tjocka som vi är ska vi avsluta med någon god middag. Det kommer bli en kanon resa känner jag på mig.

Nej dags att vara lite social. Hej så länge.

ringring..

ammie ringde för en stund sen, pratade lite om allt möjligt. Gjorde ju hårförlägningen idag, har ju varit rätt nervös inför detta, men blev hyfsat nöjd faktist, fundera på att tunna ut de lite granna men ska se när jag haft de över helgen. Blev även att jonna och jag hann sola en halv timme innan jag skulle och äta med johanna och gustaf, gustaf hade glömt att han hade en kurs vid fem - nio så blev att han inte va med och åt men träffade han lite senare istället och gick en runda till fox and anchor och träffade lite folk där, vid halv tio tiden tog jag bussen hem igen, ammie ringde då som sagt pratade en stund ska till köpenhamn imorgon och vi har inte hunnit träffas på hela veckan men nu har vi bestämt att vi ses på lördag istället. Nej det är dags för mig att dra sig till sängen som står uppbäddad och klar. Ska upp vid 06.00 och måste vara på stationen senast 07.15 så tror faktist de blir att jag ställer klockan på 05.30 kommer vara tungt att stiga upp men ska försöka, ha en underbar resa till köpenhamn framför mig så de kommer bli kanon. ska försöka blogga lite på tåget och under shoppingen, men hare gottans så hörs vi.

godmorgon

DSC03779.JPG
, nu sitter jag här i min ensamhet och äter en skink macka , eller macka vet jag inte om de är mer en fralla. Men spela roll. Nu ska jag snart till frissan hoppas verkligen de blir idag. Är sjukt nervös men vi få hoppas på de bästa(: hörs senare. Ciao

ny musik

har ni hört Madonna & Justin Timberlake ny låt 4 Minutes ?

helt okej tycker jag,
vad tycker ni? blir den årets låt ?

sjukt trött.

ni läser rätt där uppe, jag är sjukt trött ikväll. Kanske beror på att jag gick och la mig sent igår och vaknade tidigt imorse, eller vaknade och vaknade jag hade ställt klockan vid halv 9 tiden så ah, och de måste jag göra ikväll också, fast ikväll har jag bestämt mig att gå och lägga mig senast vid 23.00 kommer verkligen inte orka upp imorogn annars.        Imorgon gäller det hårförlägningen ska i, om jag så vill eller inte. men jag vill hur mycket som helst faktist, fast är faktist lite nervös.  Men har jonna med mig som störd och de känns bra , från de ena till de andra så va jag en runda hos jonna innan vi köpte ett par nya solbrillor till henne och även en varsin munk, oh jag va ju så himla sugen på det och jag fick som jag ville också. nej dags att tvätta bort sminket och krypa ner till sängs, tänkte kolla lite tv innan jag somnade.       



 natttii.      

stor besvikelse

När man va som nervöst spändast och gladst så sa frissan att vi skulle sätta i hårförlägningen imorgon istället, storstor besvikelse. Hade ju bokat upp hela denna dagen bara för detta , menmen det blir imorgon istället. Blev att vi tog en fika på 3g vid elva tiden sen blev det en runda på stan med jonna och kusin dom va också lite besvikna faktist menmen, vi håller humöret uppe för det. Lämnade tillbaka  kläderna jag köpte igår och sen gick jonna hemåt och jag och kusin inhandlade lite nytt små plock. sen blev det lunch på 1344 och sen åkte vi hem. Hon tog tåget vid 14.38 och jag började faktist ordna lite på mitt rum.     Ska upp med en ny hylla och lite sådära, hoppas på att de blir tjusigt iallafall.     nu tänkte jag byta om och sen ta ett varv till på stan med jonna. Är sugen på en munk också så blir nog att köpa med oss de till jonna efter en runda på stan.        

håll ut,   skriver om ett tag.

nervös

godmorgon, sitter just nu vid frukostbordet och försöker få i mig en macka är inte värst hungrig men det går. Käraste kusinen sitter tyst bredvid mig och sa precis "gott med lite mat" hfff... näej inte speciellt gott tycker jag.
Nu ska jag strax in till frissan och sätta i hårförlägning nervös som tusan är jag. men hoppas på att de kommer gå bra.

nej nu är de bråttom msåte hinna bussen också.


ciaooooo önska mig lycka till<3

fullt schema

image43
förlåt att jag inte har skrvit alls mycket om denna dagen men har haft fullt upp.
Dagen började tyvärr i kaos men ikväll tog jag igen de jag inte pallade med under dagen av ondska.
Dagen började nämligen att jag blev ovänner med båda min bröder, proppen gick i huset, min plattång gick sönder och dom som jag köpt den av sa att jag skule få vänta på två veckor, fick total paniiiik men orkade inte bry mig, senare blev de en massa shoppade i stan med jonna, köpte dock en heldel men va bara jackan som va okej, så blir att byta resten imorgon. Efter en lååång dag på stan så kilade jag och jonna hem till mig vid halv fem tiden hämtade mamma jenna ( min kusin ) henne på tågstationen, de blev att vi alla gjorde oss i ordning inför att vi skulle på kina resturang med millan och jullan, riktigt mysigt. Medans vi gjorde oss i ordning så ringde dom där jag hade lämnat in plattången och sa att jag kunde få en ny och att jag kunde komma och hämta den , så där va mitt liv lite bättre. Efter vi hämtat plattången och ätit god mat kilade vi hem till jullan bullan. Dit kom även pontus och erik. trevligt, blev en underbar kväll iaf, de behövdes efter dagen iaf (:       och nu ligger vi här utslagna i min säng jag och min käraste ¨kusin. Hon har nästan redan somnat och tänkte också krypa ner under täcket nu.

men hare gottigt.     

gott humör.

godmorgon, nyss ätit en god frukost med mina två kära bröder. är hemma själv nu dom här morgonarna för mamma och pappa jobbar, mamma hade kommit hem med frallor innan hon åkte vidare till jobbet, så där va man rätt glad faktist. Vaknade med värsta dåliga humöret och ville helst bara slänga täcket över mig, men sen insåg jag att denna dagen har jag fullt upp, så ah dagen är full proppad. nej dags att slänga sig in i duschen och sen slänga på mig lite kläder och in mot stan.

hörs senare, ciao              
image42

23.19

nu blöder mina ögon, är så himla trött så jag somnar snart.
så nu är de dags att pigga upp sig tills imorgon då de händer en massa. Blir en shopping runda med jonna på dagen sen kommer ju kusin så allt blir toppen ju.

natti natti nu.
<3

underbar fotölj,

 här sitter jag på min lilla rumpa i min mjuka sköna fotölj, kolla lite på oc men blir mest att kolla alla bloggar jag inte hunnit följa under dagen. Dagen har jag haft fullt upp. Har varit hos sofie i stort sätt hela dagen va en runda på red light eller okej två gånger va vi faktist där, nästan pinsamt och säga men ändå. När jag kom hem hade iaf mamma gjort min favorit mat  ( flygande jakob ) oh de är så gott så  blev att jag vräckte i mig en massa då, gud ni tror ju jag är värsta tjockisen men jag är faktist sån som äter lite och ofta, men jag har faktist hört att det är så man ska äta så de är ju något positivt med mina mat varnor. hehe.. jaha sen har jag pratat rätt mycket med kusin idag också eller inte idag men ikväll, hon har redan ringt två gånger och hon lär väl ringa en gång till innan vi somnar och de är bara för att hon ska komma hit till storstaden imorgon, eller storstad och storstad större än lilla karlshamn iaf  , vi bruka säga att hon bor på landet och jag i storstaden, jahapp nu vet ni vad som händer lite imorgon också. jag har faktist fullt upp imorgon också.         Blir allt från kinamat till att min kusin kommer. trevligttrevligt,

image41
sen imorgon åker sofie på konfermationsläger också, jag är ju inte avundsjuk dirket. men hoppas du få de trevligt gumman.    

sminksminksmink..

förlåt för att jag inte hann skriva innan jag gick, men fick ett sms utav gean att jag va tvungen och hinna med bussen så hade bara en kvart på mig och sminka mig så där blev det stressigt, men nu sitter jag här hemma hos sofie i hennes säng, dom andra håller på och sminka sig lite granna, blir kanske att bowla ikväll och de är ju rikigt skoj faktist.Vi va ju och åt på red light innan precis som förväntat tog faktist lite nyttigare än pizza , tog en god sphagetti och köttfärsås den är faktist riktigt god där. Så ni som bruka gå dit, TESTA DEN !  Gick till hemköp efter maten och köpte tyvärr en massa godis, usch tjockis på mig ! men har faktist bara ätit några bitar och de är ju tur för mig det. hahah..

 nej dags att fixa till sig lite om det blir bowling lite senare.
<333

detta..

..var utanför mitt fönster, värsta kolla is tappen. eller inte istappen utan mer ett isflack.
erkänn lite häftigt? va bara tvungen att foto tyckte de va grymt häftigt. bara drog upp rullgadirnen och så va de där. image38

förmiddag

goddagens, somnade igår som ni märkte va så himlans trött  blev bara olla klart på säsong 4 på oc sne bara slog jag av tvn och somnade bums, men nu  har jag just tagit mig en dusch ska göra mig i ordning för att dra in mot stan. Ska träffa sofie gean och elin där , blir nog en sväng och äta en god fet pizza på redlight. fy vad tjockt jag som ska börja med mitt sunda liv de kommer ju gå toppen. eller inte, fy känner att hela påsklovet kommer bara bestå av massa fet mat imorgon ska jag ju äta kina med millan och på onsdag kanske fondue med johanna och gustaf sen på fredag åker vi ju till köpenhamn och där kommer de också bli massa fet mat, fybubblan. men efter påsklovet ska jag verkligen skärp mig det lovar jag. nej dags att leta fram vad jag ska ha för kläder på mig idag, tror faktist de blir jeans med en söt liten tröja till. finfint :)

slänger in ett inlägg innan jag sticker, det lovar jag er.

ciao.

fruktsallad.

fy vilken kyla det är ute, tur jag sitter här inne nu med tända ljus och med en god fruksallad. Varit hos jonna ikväll där va även ammie vi gjorde faktist ingetting mer än att åk wok och kollade på one tree hill. sjukt bra serie måste jag säga, fast jag bara sätt ett avsnitt av de, hehe ! vad har ni gjort där ute då? Resten av min kväll blir de bara att kolla oc och ligga i sängen och slappa, är verkligen sjuktsjukt trött. Känner att jag fortfarande ha massa förkylning i kroppen, hoppas verkligen på att den går bort nu över lovet. nej dags att slå på tvn och kolla oc nu.

tjingeling hörs senare om jag inte somnar..

rusning.


image37nu tänkte jag ta bussen in till jonna och äta lite wok där , ska möta upp ammie vid kronan sen ska vi bara in och handla lite nudlar på hemköp och sen går vi hem till jonna.     ska bli riktigt mysigt faktist.     hoppas ni andra få en trevlig eftermiddag och kväll. hörs senare.

kallt.

Nyss hemkommen från stan, ammie och jonna lurade med mig till solstudion och solade lite. Skönt en sånhär kall och kylig dag. Blev sen att vi gick en liten runda, jag gick direkt hem men dom forsatte lite längre. Nu sitter jag här ny duschad ska hem till jonna senare och äta lite wok och ha lite trevligt ikväll. famijen åkte redan vid 10 tiden till karlshamn imorse, jag kände att jag ville ligga kvar lite i sängen så jag skippade och följa med, *skönt* hade inte orkat följa med faktist. Vad ska ni där ute göra idag då? Någon planerat nu när det är påsk och söndag. dom flesta är väl lediga en såhär dag liksom. Och de är ju sol ute så varför inte gå en runda ? Nej dags att fixa till sig lite granna sen vandra bort mot jonna. ha de bäst <3

rosa bärbar dator.

image36

är den inte snygg?      tänkte ta och förhandla lite med pappa imorgon, vill så himla gärna ha denna !

natten är lång.

har kollat några avsnitt på oc nu , ska byta skiva nu så när jag kollat klart på den blir det att sova gott.
Orka antagligen inte änns kolla klart på dom fyra avsnitten eftersom att jag är hur trött som helst, men ska försöka orka. annars tar jag dom imorgon bitti, morgondagen är inte helt planerad faktist. Antigen blir det karlshamn och då blir det röja i sommarhuset eller blir det hem till jonna och äta work med henne och ammie.    Om jag är kvar här i karlskrona blir det nog att träffa erik en liten runda då också.      nej nu vänta tvn och oc ,  sov gott ..    

påskafton..

image35
har varit en jätte mysig påskafton faktist. Åkte hem till jonna köpte 6 munkar till oss vi kollade resa till kanariöarna och efter det kom ammie, vi hyrde en urtråkig film som jag tyckte vi skulle hyra , hahaha så där fick jag skulden att den va dålig ! men vi roade oss med att sitta vid datorn kolla igenom massa bloggar istället.
Och nu sitter jag här i min ensamhet och äter massa godis från påskägget som jag fick tidigare idag. fy måste börja med ett sundare liv snart. Så nu efter påsk bli de att börja äta massa grönt faktist. Kommer bli himla tufft men jag måste faktist. nej usch orka inte sitta och berätta om det, man blir ju deprimerad ju.
nej tänkte slå på oc nu igen, kollade på det innan idag och när man väl ha börjat kan man ju inte sluta. ellerhur?




glad påsk på i allesammans.


släkten är värst..


image33Denna förkylning säger jag bara, va lite halv krasslig igår eller har ju varit det hela veckan men kände mig väldigt hängig igår faktist. Men de hindrade ju inte att hela släkten från mammas sida skulle komma hit och roa oss lite granna.      3 rätters middag stog på menyn eller egentligen 4 rätter, men iallafall till förrätt va det någon väterbottenspaj med löjrom typ och hackad rödlök och gräddfile, varmrätten blev en god oxfile med hasselbax potatis och mammas goda rödvinssås ( älskar den ) efter det blev de pannakotta, för ni som inte vet vad det är så är de lite som cheeskake fast mjuk i småformar, ah lite svår och förklara men iallafall de blev de efter huvudrätten och cholkladpudding super gott.      Sen blev det en timmes paus där och då kom jonna till mig kände att behövde ha lite uppfriskande sällskap från henne och sen när hon kommit blev de mormors citronpaj med glass , och de är ju bara sjukt gott.    Jonna tyckte också om det , så de blev att vi vräkte i oss det samtidigt som vi kollade på "så ska det låta" de programmet är ju inte helt fel. ellerhur? kanske lite för pensionärer men jag tycker om det faktist.    
efter så ska det låta skulle jonna hem igen och det blev att jag satt och pratade med tjocka släkten, alltid lika trevligt. Men släkten har ju sina naktdelar också, man bruka ju faktist säga att släkten är värst ! HAHAHAHA !  de stämmer verkligen ellerhur?


shopping,

image30
nu tänkte jag dra in och shoppa loss lite med lilla sofie, blir en fika på 1344 med tror jag och sen kila vi vidare till fisen jonna..           ciaoe amigos.


modevisning..

.. ja igår va det då modevisning vårmode-08  . Vårmodet är faktist de roligaste att kolla på tycker jag därför snappade jag upp väldigt mycket utav det. I vår ska det vara blommigt väldigt tantigt och knästrumpor. hm, mja? det är nog en snygg kombination,  knästrumpor är nog inte min favorit men blommigt och tantigt det är ursnyggt. i vår och sommar tänkte jag faktist köra med stora väskor och hattar. låter det inte rätt coolt? Eftersom att jag såg en jätte snygg klänning från casablanca igår på modevisningen så tänkte jag faktist åka in och kika på den sen med sofie. Den va faktist riktigt snygg tycker jag. Så de ska bli roligt att se om den är någotting att ha.   måste även inhandla lite påsksaker till helgen som jag lovat att fixa.      Jonna och jag har bestämt att köpa påskägg till varandra, hahaha ! kanske lite töntigt, men de är roligt med sånt tycker jag.
Så nu är de dags att göra sig redo för stan. 


hare bra.

feberfri,

godmorgon mina bloggläsare.        
Är hemma idag också, tycker man ska vara hemma en dag så det inte kommer tillbaka.     Är fortfarande väldigt hostig och snorig men febern har gått bort helt nu och de är riktigt skönt, för feber är värst faktist.  Imorgon ska jag försöka ta mig till skolan för där är det redovisning som gäller sen på kvällen är de modevisning med ammie och jonna.. det går ju inte att missa ellerhur? Om ni läser min blogg imorgon kväll så ska jag berätta allt om vår och sommar trenderna. Så länge få ni stå ut med att jag är tråkig och helt osocial faktist. Tänkte kolla på weding date nu sen ska nog mamma komma hem med lite mat till mig och min bror.

så hare gött så länge.

bättringsvägar..

Ja, ni läser helt rätt jag är på bättringsvägar. All vilan och alla kiwi och apelsiner jag har ätit idag har faktist fått bort min feber, jag är faktist helt feber fri nu. Så himla skönt faktist, har alltid sagt att kiwi och apelsiner är bra när man har feber och är snorig och det stämmer helt faktist. Så det är mitt stora tips för er som är febriga och snoriga.
Tänkte faktist ta mig en skön dusch nu och sen vila lite framför Anna Phil med mamma och pappa.      Låter det inte toppen? hoppas ni där ute har haft en bra dag i skolan/jobbet eller några utav er kanske t.o.m också har legat hemma och varit dödssjuka.  Men hoppas ni tar åt er av mina tips såna fall.     

 ha en fortsatt go kväll folket.            

helg bilder.



fredag:
image25

lördag:
image26

söndag:
image27

feber.

Nu har jag åkt dit då!  Vaknade i natt av en värkande hals och att jag frös. När mamma kom in i sovrummet märkte hon dirket att jag hade feber, och hon hade ju såklart rätt också. Tog tempern och den stog på 38.9, så blir att ligga i sängen och kolla på film och försöka äta lite glass hela dagen lång. Det ända positiva är att dne faktist har gått ner till 38.2 så det går ju iallafall framåt och det är ett måste för denna veckan händer det bara massa roliga saker.
Och har så himla mycket i skolan nu också, men ska försöka att bara ta de lungt så fixar det nog sig faktist.
nej nu bör jag ta och vila igen. men ha de bra.

hoppas ni  där ute inte har åkt på samma som jag.

lyckad helg !

det börja bli en sen söndag kväll nu och det är snart dags att dra sig till sängs. börja tyvärr känna att jag håller på att få en förkylning men hoppas att det går över så snabbt som möjligt, åt precis en apelsin och det bruka hjälpa hysat mycket. helgen har iallafall varit toppen, kanske inte riktigt som planerat men den har varit lyckad så har inget att klaga över på omplaneringen.    Jonna kom till mig igår morse då hade jag lagat en lunch till oss riktigt gott blev det faktist, efter det så fick jag höra att elina inte kunde sova här så då blev det att Jonna skulle sova här istället, så då fick de bli att åka hem till Jonna och hämta lite packning åt henne hon slängde ner massa kläder i en bag och sen begav vi oss direkt till bussen.      När vi kom hem blev det laga lite tacos och en kvart innan melodifestivalen börjde kom lite löst folk hit. TOPPEN ! Efter melodifestivalen  gick vi en runda med erik och henrik till saltö därefter hade vi inte så mycket för oss så vi gick förbi hotellet där johanna jobbade. Blev kvar där till 00.30 då tog vi bussen hem till mig och sussade riktigt gott efter en toppen lördag  !    Vaknade hyfsat tidigt imorse ungefär vid 10.30 då åkte mamma och pappa till osby för att kolla på när bror spelade hockey huset blev tomt och vi började baka scones, gottigotti blev det. Efter det städade vi lite jag tog en snabb dusch och jonna läste alla mina modetidningar som jag hade i huset. När vi hade tagit på oss lite slappa kläder tog vi en promenad in till stan där vi gick till solstudion och solade i 28 minuter riktigt skönt och vi båda fick en perfekt färg. När vi solat tog vi en promenad hem till mig igen där lagade vi en lätt lunch efter lunchen bakade vi en kaka och medans den svalnade gjorde vi riktigt heta ansiktsmasker.     När vi tvättat bort dom  såg man direkt resultat och de va ju bara positivt tycker vi.
vid 19 tiden åkte jonna hem till sitt och min lillebror kom hem , blev att han och jag kollade singing bee och åt lite gott.       och nu har mina kära föreldrar precis kommit hem. :)

jag är faktist riktigt nöjd med denna helgen och önskar bara hur varje helg kunde vara såhär underbar.
men nu är det dags att få sig lite skönhetssömn och hoppas jag mår bättre imorgon.

ciao <3


shopping !


shopping runda med mimsan idag
inhandlades en heldel faktist.

image24



Blommig tröja från MQ 399:-
Vit tunika från H&M  149:-
Randig shorta VERO MODA 109:-
Rosa shorts H&M 79.90:-
Leggings H&M 49.50:-
Bh H&M 129.50:-


08.35

godmorgongodmorgon, tänkte hinna slänga in ett inlägg innan jag kila vidare till skolan. Har ju tyvärr fullt upp både på dagarna och kvällarna, lite synd hade gärna haft tagit mig mer tid till bloggen just nu faktist. Men vilket fall, idag har vi inte så farlig dag i skolan .   Klassen har just nu idrott men eftersom att jag har speciall idrott så har jag sovmorgon istället * skönt *  så börjar vid 9.30 med biologi sen blir det språkval där har jag och julia en rolig timme, sen lunch och sen engelska där vi nog ska gå igenom vår engelska läxa som jag kämpat med , sen sista lektionen med svenska sen är dagen slut vid 14.35 då ska mimmi sofie och jag ta en shoppíng runda på stan sen blir det sova hos sofie i natt.   så det blir nog faktist en toppen dag fast jag tyvärr inte hinner blogga, men vem vet jag kanske slänger in ett inlägg när jag är hos sofie  (:      

Nej nu är det dags att ta sig en macka sen vidare till skolan.
hoppas allt är fint där ute, ha de bäst .

ciao♥

tjaaaa..

nyss hem kommen från en liten bil tur med elin  geeean svenne och ea, trevligt värre. har tyvärrr inte tid och skriva mer denna kväll , men åter kommer med mer om denna dag imorgon.
hoppas alla mår bra där ute iallafall.


ciao

måndag eftermiddag

förlåt förlåt förlåt för min extremt tråkiga blogg. Har tar mig tusan inte hunnit blogga på år och dar känns det som , men nu är det dags igen. Tangenterna är uppvarmda och jag skriver för fulla muggar medans jag sitter här och smaska i mig lite godis som jag köpte på preem innan med papsen.  Eftersom att jag inte har skrivit sen i torsdags eller när det nu va som jag inte riktigt minns så har jag en massa och berätta. Helgen har bestått av allt mellan himmel och jord, men fredagen började med att jonna och jag gick hem till mig och gjorde lite god lunch senare fixade hon mitt hår innan sofie kom hit en runda, senare på kvällen hade jag och sofie ingetting att göra så vi beslöt oss för att åka till ammie och jonna som satt hemma och degade framför tvn, ( tur att vi livade upp stämingen ) efter vi haft lite mys där så ringde Leo och valsa oss och frågade om vi ville joina dom en runda. Så blev att gå en runda med dom  ( sofie och jag ) ammie och jonna satt kvar hemma och slöade.. vi gick upp en runda på stan där vi träffade vicky som fyllde 15, sådär stog hon och kysste sin snygga moped som hade fått. Snygg va den vicky, vid 24 tiden åker jag hem med bussen, när jag kom hem blev det att slänga sig i sängen för på lördag morgonen blev det ingen sovmorgon uppe med tuppen gjorde mig i ordning på 1 timme sedan åker jag drirekt in till jonna, blev en sväng på stan med alla gamla tanter köpte dock bara onödiga saker ( som alltid ) efter det blev det skynda sig på bussen hem igen dock med jonna med sig , hem och styla till sig lite, åt mormors goda mat sen rusa in till stan igen , skyndade oss hem till jonna där bytte hon om och gjorde sig snygg inför kvällen.
Kvällen bestog av UKM , va dock inte så bra som jag trodde det skulle vara men det dög faktist. Efter första föreställningen drog vi och äta lite kina mat, gottigotti.  Vid 20.00 började det igen och då var det bara att bänka sig på rad 12 , det höll på till ungefär 23.00 då följde sofie och jag mimmi till någon fest och sen drog vi vidare till valsa och leo ,  trevligt va det allt. Sen vid 24 tiden åkte jag hem satt vid datorn till 03.00 ungefär sen blev det några timmars sömn, på söndags eftermiddagen blev det ut och bil ragga med nättraby gänget. Sjuuuukt kul,
Så jag kan inte säga mer än att min helg har varit sjukt lyckad.      eller vad tycker ni den låter som?


godafton ,

nyss hem kommen från jonnabus. hade sån jädra slapp dag idag så det inte va sant. men riktigt skönt var det faktist, som ni ser har jag gjort om min kära blogg lite granna, eller egentligen en ganska stor förendring. vad tycks? Jonna har hjälpt mig med ungefär allting, tackar för det jonna ! Nu när jag kom hem slängde jag mig direkt framför tvn, missade lite av du är vad du äter, men kollade en stund. men hon va ju inte änns lite tjock :/
fattar inte varför dom skulle hjälpa henne men i vilket fall, det va ju lika bra som vanligt. annars idag har jag varit i skolan och sådant köpte ukm biljetter gjorde vi också , ska bli sjukt skoj att se det i år. hoppas på att det är lika bra i år som förra, om kanske inte lite bättre. eller vad säger ni? nej ska jag dra mig in mot toan och raka benen för er som ville veta det, sen blir det hoppa i sängen och läsa min dryga bok som tar en evighet känns det som.

 natti <3

hejhopp !

Världens bästa killar gick precis hem, så nu sitter jag här i min ensamhet igen.
just nu är jag fullständigt deppig, jag orkar inte gå in på det nu men jag är så fullständigt trött på folk som sär behandlar en hela hela hela tiden, på pga av all särbehandling blir det nog inte england i maj för min del om dom inte kan lösa denna skiten nu. Synd att dom håller på såhär för det hade verkligen varit otroligt kul att komma dit faktist hade nog lärt mig en heldel också för den delen, de är allså språkresa i england jag pratar om , ska åka på det med skolan i maj men nu blir det nog ingen för min del. förstår ni hur folk kan bara klämma ut sig massa ord som det kommer aldrig att gå , du få bo själv blablablabla, det hör jag ungefär varje dag och det reagerar jag skarpt för i detta sammanhanget faktist. åhhh nej nu blir jag bara så förbannad så jag lägger mig i sängen nu ska läsa lite fysik som inte kommer gå alls bra. men  i vilket fall.

puss hej

godmorgon folket.

sitter och lyssna på fronda, måste tillägga ännu en gång att jag älskar denna låten sjukt mycket.
blir man liksom inte sjukt glad av den? 
jag blir allafall det och idag behöver jag ha lite smile på läpparna.
Med mascaran i handen så stressar jag runt och vet verkligen inte vad jag ska ha på mig.
Jeans eller leggings? Shorta eller tunika? Kan inte välja,  det mesta är rent så bara att välja liksom.
ja vi få se vad det blir, har en halv timme på mig att vara helt klar för sen måste jag pysa till plugget.
Så dags att sätta igång nu, men vi hörs senare folket.
Ska träffa bella efter skolan så blir nog inget skrivande förren senare, hoppas ni står ut med detta (:


ciao <3

mååååndag kväll.

image18godkväll fooolket,
kollade nyss på Anna phil rätt nice program faktist.
Har fallt för danska program detta året, men det är ju bara positivt eller? I vilket fall så har det varit en låååång skoldag idag, men som tur väl blev det en god fika med jonna efter skolan, eftersom jonna körde moppe till skolan så åkte jag vicke och ammie bussen in till stan, så vi har nästan övertalat ammie att joina till balders på lördag. JIIIIPPPPPIIIIII, kommer bli så sjukt skoj tror jag faktist, lääängtar redan fast det bara är måndag. Men hoppas på att veckan går fort iaf, har bara fysik prov denna veckan och de räker helt och hållet för min del.

nej nu har reklamen slutat på fyran så nu blir det kolla lite på american idol innan jag ska krypa till kojs. ♥

.

godkväll, mår ni bra där ute i världen?
hoppas på att ni gör det iallafall , jag sitter just nu hemma hos Sofie.
rätt trevligt tycker jag, har precis ätit god lasange och nu tvättar hon håret.
Efter det blir det nog musik direkt och träffa boysen där nere, förhoppningsvis blir det en god fet pizza på redlight också, iallafall enligt min och eriks planer. ..
nej nu ska jag sminka till mig lite och hoppaas på att sofie snart bli klar därnere.


...        ♥


fronda

älskar bara denna låten ,



erkänn så himla go?
man blir så sjukt glad av den.
blir nog en av sommarens goaste låtar.
 hoppas på det iaf. :)

söndag.

hej hemskt mycket hej.
Precis fikat med mamsen, chokladbollar och kladdkaka.
riktigt gott, innan dess åt vi pasta med fläskfile gryta, riktigtriktigt gott tycker jag faktist.
Igår va det ju då melodifestivalen, såg ni mig på tv? En del säger att dom såg mig och en del inte
men jag ska cheka reprisen noggrant och se om man såg mig något.
Vet inte riktigt om jag tycker dom va dom rätt vinnarna, Linda Bengtzing har ju alltid liknanade låtar, men visst dom är bra men tror inte hon kommer vinna faktist. Charlott Parelli har en lysande röst och hon hade faktist en hyfsat bra låt men jag gillar verkligen inte henne som person men vi få se hur det går för henne. Hon är ju faktist en schlager drottning enligt min åsikt. Säw  och jag hade i vilket fall väldigt trevligt, är bara kul och se hur kamra gubbarna springer där fram och tillbaka. heregud vilket jobbigt jobb dom har, hoppas verkligen dom få bra betalt för de för de är dom verkligen värda efter de jobbet dom hade igår. och björn gustafsson heregud vad rolig han är, han är verkligen höjdpunkten på kvällen asså. Få se vad han har för roligt att komma med nästa vecka.

nej nu är det dags att städa gaderoben och sen pysa till Sofie och chilla där, förhoppningsvis kommer nog erik en sväng också.    han är den roligaste på hög nivå.     och som jag alltid säger till han, "du är värd mer än guld "  han är verkligen det, den underbaraste killkompisen man kan ha asså :)
ja som ni hör kommer jag mår riktigt bra med dom, hoppas ni andra också kommer må bra idag .
på söndagar brukar man ju ifs inte må så jätte bra , bruka ju vara en massa bakis och sånt och de är nog dom flesta idag, men hoppas ni må bra för övrigt.

ciao♥

.

godkväll,
 nu sitter jag här i  min ensamhet igen.
Sofie erik steneld och calle gick precis !
en riktigt trevlig kväll ha vi haft, med massa godis och mys prat.
ni är guldvärda ska ni veta, tro det eller ej men med er är jag riktig lycklig.
i vilket fall så har jag varit hos jonna som fixade håret precis  som jag sa innan efter det blev det hem
och äta middag med familjen othen. oxfile med pasta och pepparsås stog på menyn , väldans gott tycker jag.
Efter dte blev det glass med varma hallon och blåbär, smasken asså.
Så nu mår jag riktigt bra så därför ska jag ta mig en tripp till sängen   och se framitmot morgondagen
då det är melodifestivalen med säw,  så glöm inte kolla på det imorgon vem vet ni kanske se mig vinka  .  
ja nu är det allt för mig ikväll och återkommer med mer imorgon .
natti.


ciaoo . ♥

RSS 2.0