julhandel


Victoria och jag var redo för julhandel, dock hittade vi ingetting. Men trevligt var det allt, efter de blev de Kina mat nere på peking och att prata sommarminnen, heregud vilket party år det har varit. Och självklart ska vi inte vara sämre 2009. Några nyårslöften har jag faktist inte heller, har ni ?

outfit


Eftersom att de skulle bli lite vinterkänsla så tog jag på mig min kära päls, vad tycker ni om den?
Till har jag mina tajts från H&M skor från vagabond och skärp från Monki och väska från Bianco.

mamma mia


igår när jag kom hem, var jag självklart tvungen och träffa mina små vanninor V&J , så dom kom hit vi slog på mamma mia och vi insåg direkt att va vi tre som va där. Så många skratt till den filmen blev det, och idag blir det julmarknad för våran del, så dags att hoppa in i duschen och göra sig redo!

malmöresan

En sjukt rolig resa till malmö va det igår, shopping på högnivå och självklart många skratt.  


Mathilda & mette på tåget dit

tjejerna redo för shopping


shopping på lagerhouse


mathilda älskar lagerhouse


och en massa shopping på h&m.

en riktigt lyckad dag, med massa kassar med oss hem.


tåget mot malmö

Sådär, nu ska jag snart hoppa på tåget till malmö. Där ska de julshoppas i massor, jag och klasstjejerna kan ju inte bli bättre. Ellerhur? Tyvärr värka de inte som att min mobil blogg funkar så bloggandet får alltså vänta tills ikväll.

håll ut, ikväll kommer massa snygga klänningar in på bloggen kanske.

älskar designen





Har lånat mathildas snygga tröja från Lindex, om jag ska vara riktigt ärlig trodde jag aldrig Lindex skulle få in såhär snygga tröjor med den perfekta designen, men vips så fanns dom tydligen där. Här får ni iallafall se denna svarta läckra tröjan, den hade jag på mig hela natten lång och kanske jag t. om har den tonight?

Kanske borde jag sova

godeftermiddag, jag har precis tagit mig en dusch efter några timmars sömn. Dock inte många så jag är som en vandrade zombie. Men jag har inte tid att sova, här vankas party! Vad gör ni där ute?

nattfotboll


Nu sitter mina vänner uppradade här i Idrottshallen ,har varit här i ca 4 timmar så man börjar bli lite trött nu! Men sjukt kul har vi, dock börjar hungern också komma. Men få väl klunka i mig lite cola!  Eller vad säger ni? Asch ni där ute ligger väl och sover nu, sussa gott i era sängar kan jag tänka mig. nej nu ska jag kolla vidare.

ses senare..

tjejer


gänget sitter just nu redo i min säng, massa godsaker har dom inhandlat så nu är vi redo för natten. Snart kommer Paulina också hit och sen drar vi oss mot idrotthallen.     Wihu!

hörs där nere !

Fantastiska Mathilda


Mathilda kom runt 19 tiden och undehöll mig, jag hoppade in i duschen och hon roade sig med datorn. Efter duschen prövade vi lite smink och små pratade lite, mys! Och nu kom mette instöttande genom dörren, och snart Linn och Sofie också. Och när hela gänget är samlat så sätter vi igång PS I LOVE  YOU! har dock inte sätt den men den är skarpt rekomenderad av Mathilda och Mette så vi få hoppas den är kanon.

inväntan på mathilda

Nu sitter jag här och väntar på mathilda, hon anländer snart. Innan vi drar till fotbollsnatten skavi kolla på film och snacka lite skit. Även mette ska titta förbi en sväng innan.  Denna natten kommer bli underbart rolig tror jag. 

081127


godeftermiddag, klockan är 15.12 och det är mörkt ute, dystert värre.  
I vilket fall har dagen rullat på som vanligt, matte idrott och svenska. På matten åt vi mettes goda chokladmuffins som hon bakat. Riktigt gott! Och vet ni vad som händer ikväll?          Det är natt fotboll på skolan. Så vid 19.30 kommer Mathilda till mig vid 23.00 kommer resten av gänget och vid 00.00 drar vi till idrottshallen och är där ända tills skolan börjar. Sjukt rolig natt kommer det bli. Självklart kommer jag blogga innan vi drar dit och under vi  är där. Laptopen hänger alltså med överallt denna natt.   Great!



Jag och underbara Hampus under fikan!

Bästavänner finns alltid där

Ikväll har mina gamla och goa vänner tittat förbi, då snackar jag om elin och julia. Julia träffade jag i söndags men Elin var ett riktigt bra tagsen sen sist, så alltid kul och skvallra lite för varandra. Det blev allt från killsnack till fula tjejer. Heregud vad roligt man kan ha tillsammans. Nu är jag faktist riktigt trött så ska lägga mig och läsa Egogirl en stund tänkte jag ,sen blir det sova och imorgon är det dags för skola igen! Great !

Mums

Nu är jag hemma i Karlskrona igen, en jätte mysig kväll igår och idag har det varit toppen att träffa damerna i släkten också! Just nu sitter jag hemma och äter skumtmtomtar och läser VR, det står om kändis skandaler. Sjukt intressant faktist, att höra vad dom säger av de man läst i tidningen.     hm, mja ikväll ska jag iallafall motionera med victoria och ammie och sen kommer nog Elin och Julia en sväng också.  Toppen kväll tror jag !



thailunch

Mormor har kommit hit, farmor och jag har gjort oss i ordning. Jag har fått ett jätte fint halsband av henne (visa sen) så nu är vi alla redo för lunch på thairesturangen här i karlshamn! Hörs sen.      nu ska vi möta mamma och moster Lotta!

onsdag morgon!


farmor och jag la oss redan vid tio tiden igår, dock låg vi och läste i sisådär en timme. Egogirl med Carolina Gynning är bara så bra, har ni missat den? Läs den ! Man kan knappt fatta att hon har haft ett sånt liv som hon har. Helt sjukt, nu är den så spännande så jag knappt kan sluta läsa den! Så om ni inte ha läst den, LÄS DEN!

i vilket fall, Idag vaknade jag upp vid 9 tiden, farmor hade gjort äggsmörgås till mig och tagit fram min oboy som jag har här, nu har hon rullat upp håret och jag ska precis sätta igång plattången. Vid 12 tiden ska vi till thai resturangen och äta lunch med mormor och mamma, tror även moster kikar förbi. Mysigt!

här har ni hon!


Världens raraste och snällaste farmor! Jag måste säga att jag har världens bästa farmor, hon är liksom som min bästakompis. Nu ikväll har vi kollat på SOSfamilj och snackat massa skit tillsammans. Sjukt roligt har vi tillsammans. Och nu ska vi spela kort och läsa skvaller tidningar, precis vad som passar bra till denna härliga kväll. Vad gör ni andra underbaringar där ute?

jul hos farmor

Sitter hemma hos farmor, hon kollar på sydnytt och jag sitter här och håller er uppdaterade. roligt va? Vart jag än kommer så är det någon som har läst min blogg, gud vad kul säger jag bara ! Iallafall kanske jag ska berätta om resan hit? Den gick toppen bra, träffade en trevlig kvinna från din sko som jag spenderade min tid med, hon bodde också i  karlshamn  vilket va trevligt så sällskap på tåget fick jag trots allt, när jag kom hem till farmors mysiga lägenhet va det julmust och köttbullar som gällde, hur gott och mysigt som helst. Hon har redan ställt fram dom flesta tomtarna och inhandlat plastgrannen för i år.      åh vad hon är gullig. Jag vill också vara så gammal och vara farmor !


dags att packa

Hemma från skolan, en riktig mysdag idag faktist. Mysigt!
Nu ska jag packa väskan, för att åka  till Karlshamn för att över natta där i natt. Imorgon är vi lediga och jag har ändå lite ärenden i Karlshamn så jag passar på att hälsa på vänner och släktingar. Mysigt! Mer av mig får ni när jag är framme!

ciao

skolan igen


nu är jag äntligen tillbaka till skolan, jag är dock inte riktigt kry ännu men det är på bättrringsvägar och jag har värken tid eller ork att ligga hemma och tycka synd om mig själv, Så idag vid 11 tiden kom jag tillbaka till skolan *Skönt*. Sofie och mette möte upp mig och vi har alltid massa skvaller. Just nu sitter vi dock fast klistrade vid datorn och kolla på scary movie.

bubbelbad är den bästa medicinen



Tog mig ett bubbelbad och badade några timmar, jag måste faktist erkänna att jag mår mycket bättre nu! Tänkte få i mig en ägga macka också vilket brukar vara susen för att bli frisk, iallafall för mig  ! dags att fixa!

en sjuk måndag.

Här ligger jag, under ett täcke och fryser för fullt! Idag är jag sjuk, ont i kroppen ögat är rött allting är fel ungefär! Men alla  har väl såna dagar? Jag hoppas på att bli frisk snart iallafall!

gott folk god helg


shiit, det är redan söndag och klockan är 17.08 snart är denna underbara helg över!
jag måste faktist säga att jag har haft en helkanon helg, gott sällskap hela helgen!
fredagen började ju liksom så bra genom att bara umgänga med världens goaste Ammie. Min äldsta kompis faktist, och igår va det ju julfest med riktigt fartfylld musik och goa och glada människor, och därefter fest hos mette och sen vidare till Lovisa. Jag måste ju bara säga en gång till , jag har haft en toppen helg! Och idag har jag umgängat med underbara Julia. nu har jag verkligen fått krafter, nu hoppas vi på att veckan går fort för nästa helg drar hela gänget till Malmö för en shopping helg!     

mettes place


Precis varit på en grym julfest! Sjukt bra va den, men det har jag inte tid och berätta om nu! Just nu sitter jag hemma hos Mette, här ska de förfestas med massa godsaker, ost och kex god dricka och gott sällskap. Kvällen kommer bli kanon! Mer av mig får ni imorgon, nu ska de skålas!

fullspeckad dag!

Igår hade ammie och jag en toppen kväll, jätte mysigt! Och Idol slutade ju för lyckligt. Robin fick stanna! En klump från mitt hjärta lättade ! Iallafall idag har jag full speckat schema!  Ska snart traska ner och ätal ite frukost för att sen åka in till stan och inhandla en klänning! Därefter blir hem och styla sig för sen åka till torsås och äta årets första julbord och kolla på charlott parellis julshow med stage4you! Super bra kommer de nog bli! Efter det möter jag upp karlshamnsbruden Mathilda då hon lämna av sina grejer här och vi fortsätter till nättraby för att ha en skoj kväll hos mette! Därefter drar vi oss in mot city och jag antar att Mathilda och jag somna som döar sillar.                  


wiiihu,      toppen lördag!


video- julstöket


julpynta


vi är mitt uppe i julpyntet här i skolan, riktigt kul! Tänk att det är 1 december nästa vecka. Visst är det mysigt?

underbar kväll igår


sjukt underbar kväll igår, först va de vanisach på min brors skola och senare gick på en jätte mysig resturang här i stan. Att bara umgås med familjen är ju riktigt mysigt, när jag umgåts med dom ett tag så fort jag bort till victoria och kollade på step up 2 med henne vilket va en rikitg miss, va inte alls lika bra som 1an och inte alls samma musikstil, tyvärr!

mörkret har kommit


Klockan är strax efter fyra och de är redan mörkt ute, visst är det trist? Man kan ju inte bli annat än trött! Ikväll har jag mycket framför mig, först ska jag på vanisasch och förmodligen resturang därefter sen vid 19 tiden ska jag kila bort till vicke och kolla på step up 2.  Toppen kväll!

snygg kombination?



är inte detta en ursnygg kombination? rött guld och svart? jag älskar det! Dock behöver mina naglar målas om, ändå målade jag dom haromdagen! dags att fixa nu!

dagens föda


Efter att jag och mette simmat några längder i simhallen så drog jag mig hemåt och gjorde min specialite, kyckling ris och currysås! Egentligen skulle hp tjejerna joina med mig hem, men vi insåg att vi va rätt trötta och att vi nog behöver ta de lungt för engångsskull. Så just nu ligger jag i sängen, ska kolla på svensson svensson och bara mysa tills Victoria ringer mig och vi träffas!

kamra på laddning

ÄNTLIGEN få jag väl säga! Nu har jag fått min kamra laddare, så nu ligger den där på bordet och ladda så fint. Imorgon kommer de massvis med bilder! Jag och mette ska faktist till badhuset så därifrån kommer säkerligen finfina bilder. nu ska jag glo på svenssonsvensson, del 5 av 13 de få inte missas!


renovering


Håller just nu på och renovera om hela klassrumet, eftersom vi går handel så tänkte vi designa de i handel. Snygga reklam planscher och sånt. Kommer bli super snyggt när vi fått upp nya gadiner blommor etc. riktigt nice!
nej dags att fortsätta!

stockholms tröja


idag slängde jag på mig min nya tröja jag köpte i stockholm, den hittade jag på gul & blå och den kostar 499 rikstaler. Den är faktist riktigt skön och samtidigt hyfsat snygg, så för att även piffa upp den lite tog jag på mig mitt halv nya skärp från h&m som jag fyndade! kostar endast 79 kronor. jisses vilket fynd!

plugg


Sitter och plugga inför handelsprovet imorgon, jag känner att jag verkligen vill göra bra i från mig. Tyvärr kommer jag nog inte lyckas, fast jag kan nästan allting nu så kommer nervositeten imorgon när jag sitter där med pappret. Jaja, hoppas på det bästa de kan man ju alltid göra , eller hur? I eftermiddag tog iallafall jag sabina och mimmi oss en tisdagsfika en traditon ska det bli nu , mysigt att snacka minnen och lite små strunt.  Nej om jag skulle fortsätta, eller ska jag pausa och kolla på ett avsnitt av svenssonsvensson? hmm, vi få välan se!

infinity



visst blir man party glad när man hör denna? Det blir jag iallafall!

just nu sitter jag och har samhällskunskap, har hunnit kolla på 2 avsnitt svenssonsvensson medans läraren bara sitter bakom katedern och gör ingetting! Synd att lärarna är såna ellerhur?

rött är sött


Min blogg kanske har varit tom av bilder, tom av texter osv. men ska jag vara ärlig har jag haft fullt upp varje dag jag har knappt hunnit sätta igång datorn vilket är väldigt tråkigt och synd. Fast samtidigt har jag haft väldigt roligt för de mesta jag har gjort har varit lycka!  Nu ska jag iallafall försöka ta tag i bloggandet och även så ska jag ta mig tid och måla mina naglar läckert röda nu!

Solig måndag

Godmorgon, solen skinner faktist idag! Gud vad härligt, dock är det iskallt ute så gäller att ta på sig lite snygga yter kläder! Idag ser dagen rätt lugn ut, handel och sen bild. Vi tänkte kila bort till donken och äta lite lunch också,gott värre. Skolan bjuder på morotssoppa så de är väl kanske inte allt för gott.

Mathilda vid min sida

Godkväll, imorse när jag vaknade låg mathilda inne i mitt rum! Hur underbart som helst och bli väckt utav den underbaringen! Så vi drog oss ner åt lite äggmackor och snackade om vår framtid. kanske vi skulle flytta till malmö eller kanske Stockholm. mja, vi har ganska stora planer iallafall. Så vi få väl se? Idag har jag iallafall bara slappat, mathilda åkte hem redan vid tolv tiden så jag har legat och läst och bakat chokladbollar med Linnsan hur mys som helst. Så ikväll blir det ännu mera lugnt, jag ska kolla på ensam mamma söker och favorit programmet sanningens ögonblick. Ni har väl inte glömt  att jag ska söka dit när jag är 18?

Sofies place

igår lördag åkte hela gänget ut och åt middag hos Sofie hemma i hennes söta hus på landet. Hur mysigt som helst, när vi ätit började vi förfesta lite smått och det slutade med att vi satt på bussen in till stan och snackade engelska, visst låter det roligt?     de va galet kul !


jag lagar min special sås.


Efter en jätte godmiddag skålar vi för fullt.
mette & mathilda



SKÅL!


Mathilda blev väldigt mätt!


skål!


Jag och husvärden


Mette och Mathilda goa och glada!


shoortashooortashooorta.


ska vi dansa så ska vi!


äntligen lördag

gud vad man har längtat till helgen denna veckan, jag och mina klasstjejer har planerat denna lördag ända sen måndags då vi inte träffats på 2 veckor! Så nu denna helgen tyckte vi de va dags att festa till att allesammans, så idag är det då dags att partya. Vi börjar med middag hos Sofie, sen drar vi förmodligen vidare, vi få se vad kvällen säger! Mathilda kommer om 3 timmar och jag har panik över vad jag ska ha på mig. ! Hjälp!

utgång till olearys



När jag landat i Karlskrona, åkter jag hem snabbare en blixten och jag bytee om på sisådär 20 minuter.
Jag  tog bussen in till stan kilade bort till Carro för att  förfesta för att senare dra till Olearys där det blev god mat och trevligt sällskap! Super fredag må jag säga!

stor stan för en dag


Redan vid 4 på morgonen ringde klockan igår, dags att göra sig redo för att ta flyget som går 06.35.
Planet tog ca 1 timme till stockholm och ifrån stockholm tog vid Arlanda express in mot city där vi sen satte oss på en mysigt cafe i gallerian.    När vi fikat klart var klockan tyvärr bara 9.00 och de va en timme innan affärerna öppnade, så de blev att vi strossade runt. Dock vid tio tiden sticker papsen ochj ag in en snabbis på NK d'är vi köper en varsin jacka ( kommer bild på min ). Klockan tickar på och vi går bort till ett hög hus där vi ta hissen upp till 6:e våningen och starta mötet som håller på i ca 2 timmar , på kontoret i stockholm avslutas det med campange och glädjde, så papsen och jag tog en shopping runda till och de vlev lite till inhandlat. Well, efter shopping ta vi arlanda express tillbaka och vi käka lite på flygplatsen. Hur mysig dag som helst.    

just det !

Glömde ju berätta att jag var på hockey igår, det gick lysnade för Karlskrona. 3-0 faktist, visst är det bra? Och jag måste nog erkänna att vi har världens bästa klack! så riktigt trevlig kväll var det faktist.

nej nu måste jag sätta fart med avdukandet, ska hinna göra mig i ordning innan programet börjar!

fröken vimsig

Försov mig nästan en timme i morse, fick stressa runt som bara den. Hann precis med bussen och fick rusa bort till mina kära vänner! Väl i skolan blev det engelska då jag och mette skriver ett arbete om coca-cola! intressant va? Faktist är de det ! När jag varit stressad hela dagen fick jag ett sms av mig kusin " jag och sandra kommer nu" blev lite små chokad och frågar vad hon skulle göra här, då var det shopping som gällde! Så efter thai mat med mamsen så möte jag upp snyggingarna och de blev lite shopping och fika! mysigt va? Träffar inte henne allt för ofta, tyvärr! Men efter jag träffat dom tog jag bussen hem slängde på mig träningskläderna och hämtade upp Victoria för ett trevligt träningspass. Nu sitter jag och äter goda majskolvar med lillen och om ca en halv timme blir det andra avenyn och sen läggdags.
Japp ni hörde rätt, jag ska sova redan vid nio tiden. Men imorgon har jag en stor dag framför mig och jag ska stiga upp redan vid 4 i natt så jag behöver verkligen alla timmars sömn.      nej gud nu skrev jag riktigt långt. well, hoppas ni mår gott där ute!


blt & handel

Sitter i klassrumet, mina trevliga klasskompisar har jag runt om mig. Dom är värds faktist, innan va jag på blt riktigt trevligt! Nu har vi dock handel, är väl sisådär just nu vill jag faktist bara hemma! För ikväll blir det hockey, karlskrona mot kristianstad de lär bli nice. Victoria, mette jag och sofie på hockey. De kan väl inte bli bättre eller?

veckans planer

Jag har verkligen fullt upp denna veckan så om jag är tyst på bloggen så vet ni..
detta är veckans planer:

Onsdag

8.00
Blekingelänstidning
 efter det blir det förmodligen lunch

14.00 ska på en shopping runda med victoria , inte bestämt riktigt ännu men antar att de blir runt den tiden

19.00 hockey khk-krif

Torsdag

7.55 - 15.50
det blir en lång skoldag

Fredag

8.00
pappa och jag tar flyget till stockholm för att göra lite buisness (hemligt tyvärr)

12.00 vi äter lunch med några affärsmän

efter lunchen tar vi oss en shopping runda, förmodligen nk och massa andra fina affärer
 
19.00 vi tar flyget tillbaka till karlskrona

Lördag

9.30
spa och kroppsmassage på ronnebybrunn

16.00 mathilda kommer hit och vi gör oss i ordning inför kvällen

efter det åker vi till sofie för en party kväll!

min vecka är ritkigt fartfylld och väldigt rolig och intressant..
hoppas på en toppen vecka, vad tror ni ?

underbara erica


Drygt, har varit bloggkrongel hela kvällen! Men nu värka det funka iallafall, idag har jag spenderat en fartfylld dag och kväll med erica, en av karlskronas roligaste människa sjukt go är hon må jag säga! Blev lite shopping och en god fika på 1344 vid 18 tiden följde jag henne till bussen då de va dags att träna innebandy för hennes del. Imorgon ska hon klippa sig kort och jag har hittat ett par snygga frisyrer till henne, hoppas hon blir en riktig pingla efter bara! nu ska jag faktist räkna lite mattetal för att senare slå en pling till V ..

stressiga dagar

idag har jag en sån där jätte stressig dag, har inte sovit på hela natten så har fått stanna hemma idag på förmiddagen! Så nu är det stress som gäller, dagen börjar med en fet pizza med klasskompisarna.

ciao

träningen är igång

Victoria och jag hann med ett riktigt träningspass innan, tur att jag kommit igång snabbt efter två slappa veckor! I natt lär jag sova gott, nytränad och en god fika i magen! Har ni sätt matakuten ikväll förresten? heregud vilket program!

vill ni bli fotade?


För några veckor sen blev jag fotad av proffsfotografen Natali Johansson ute i den vackra naturen, är ni sugna på att bli lika proffsigt fotad ? Såna fall har jag ett perfekt erbjudande, är ni sugna på att bli fotade för en liten summa, så gör hon det mer än gärna! hör av er såna fall i en liten vacker kommentar!

eftermiddagsfika


Efter en bild på sidär två timmar så tog jag sofie och mette en eftermiddagsfika på waynes coffe med varma scones och god coca-cola.      Nu sitter jag hemma  i höstmyset och ska äta lite middag med familjen och Linn efter det blir de ett hårt träningspass med V .

höstrusk


hellodär! Idag är det riktigt höstrusk eller vad säger ni? När jag och mina 3 vanninor sprang runt på stan på lunchen kom det värsta ösregnet, hela håret blev som en bomb typ kändes väl lite sådär små tråkigt! Men när man väl kom upp till bilden fick man höra fina ord så då blev hjärtat varmt igen. HÄRLIGT! såna killkompisar vill man ha ellerhur?

allvar igen!

Sådär amigos, nu ska jag krypa till sängs har kollat på ensam mamma söker och sanningen ögonblick! Vad säger ni, ska jag söka dit? det hade väl varit fetch? eller? jag ska sova på den ideen i natt, imorgon börjar allvaret skola och plugg. Fy, nej nu ska jag sova. bye bitches!


grattis pappa!

Både farsdag och födelsedag, hur bra är inte det? Pappa fyller både år och har farsdag idag, så jag kan ju inte säga mer än grattis till honom! Vi har haft kalkon middag och nu kom familjen O hit och åt lite blåbärspaj myspys! Jag har även pluggat matte i timmar, skönt att jag tagit tag i det iallafall! Vad gör ni där ute i kylan?

sista från gran canaria

här kommer bilderna från fredagen på gran canaria, då vi åt god mat på bella pasta och sen gick jag hem till johan och kollade film , riktigt mysig avslutning

adam i poolen!


sista middagen tillsammans.


bröderna jönsson


och så va det hemdags.      roligaste semestern i mitt liv!      Fler bilder kommer så småningom!


Sverige

hej ! nu är jag hemma i sverige igen, har inte bloggat dom sista dagarna och de va för att jag skulle hinna umgås med vännerna så mycket som möjligt! Vi landade igår vid 19 tiden, pappa körde som en galning ´från malmö till karlskrona så jag hann även med en liten utgång också. riktigt kul och träffa folket igen, speciellt V som är värds bäst ! Dagen idag ska jag ta det lungt, tänkte plugga lite tråkig matte som jag helt lagt åt sidan och jag ska även lägga upp bilderna från i fredags kväll.      vad sägs om detta? och jag måste säga, fyfan vilket väder det är hemma i sverige !


purte rico yesterday

Igår tog jag och lite godingar taxi in till purterico för att äta lite godmat och har det trevligt, dock hamnade vi på trance show, hur kul som helst.
checka här :



Elin och jag då vi beställt in desser fast vi va proppmätta!


Jag johan och elin väntar på att trance bingot ska börja!


Trancan berättar för elin hur bingot går till !


Johan har fullt upp med bingot!


och den här bilden får avsluta den grymt roliga kvällen !

bläää


fy, jag har hemlängtan nu ! Eller inte hemlängtan på de viset utan jag saknar mina vänner och är riktigt raslös, dagen har varit så dyster alla håller på och bli sjuka och ikväll blir det inte playa ingles heller för den delen så lite små dyster är jag allt. Kanske att jag åker dit själv eftersom att mr X tjata som en galning men nej det skulle inte kännas bra! jag menar hur slutar denna kvällen då egentligen?

sola och bada

Nu ska jag ta med mig galningarna bort till beach för att bada och leka! här är det riktigt hett..

vad gör ni i kylan idag?


brun eller vit?


Heregud, nu som först märker jag vilken skillnad det är på mina ben och strumbyxor. jag personligen tycker nog det är snyggast med bruna ben. Eller vad säger ni?      

.. och apropå brun så åkte johannes och jennifer hem idag tråkigt men sant så nu får jag och resten av karlshamnarna hålla ställningen här, men visst det går bra de med!

Las Palmas


Hola, har ni saknat mig idag? jag har faktist befunnit mig i Las Palmas i storsätt hela dagen.
Jag och min kära har familj har strosat runt i affärer och haft en familje dag helt enekelt. Har ju inte spenderat så mycket tid med dom dessa veckorna så de var faktist hyfsat mysigt, kanske inte jätte lyckat men ändå. Kvällen har däremot bestått uppe i penthouset på monte som fredrik har fixat, den killen asså han är ju för go! Så kina mat och roliga filmer var det där, mysig kväll helt enkelt.        

besvikelse


shiiit, jag är sjukt mätt nu! Har proppat i mig en stor fet pizza på bellapasta, den va hyffsat god faktist.
Dock blev vår fondue plan en stor besvikelse, när alla satt sig vid bords och dom har förstått vad vi menar med fondue så har det tyvärr tagit slut och finns inte! Istället fick vi beställa in smältchoklad med smartis, vilket också var en besvikelse.
Men well, livet går vidare imorgon åker kusin och johannes hem till karlshamn again ! Dock stanna jag och en heldel kvar så imorgon ta vi en vit dag och på torsdag kör vi playa ingles ännu en gång! ojhyes nu behöver jag ladda med sömn!

in väntan

Precis stylat mig klart, sitter och inväntar syskonen jönsson! Ikväll blir det bellapasta och chokladfondue. walla!


vila middag


Ligger och vilar middag nu, har solat hela förmiddagen nu vid eftermiddagen blev det moln så tog mig en tuplur.
Blev ju rätt sent igår, eller ska jag säga morse? Kom hem runt 5 tiden var vrålhungrig så tog fram coca cola och chekade datorn, somnade runt 6 tiden och steg upp vid 9 jag kan säga att jag behöver verkligen vila.       så nu tänkte jag ta mig en cola och bara softa. vad sägs som det?

playa ingles


som ni ser var det en galen kväll igår, men fyfan vad roligt vi hade !
från det ena stället till det andra, från dom galnaste människorna till gitarrspelande gubbar.
jag hade det sjukt roligt faktist.           ( fler bilder kommer ) .

klädproblem

Tänkte ta mig en lång dusch nu, ska vara på fördrink på rum 609 sen blir det grillhouse i arginagin och efter det drar vi vidare mot playa ingles. frågan är vad ska jag ha på mig ikväll?


är vi bortskämda?

Har precis varit på den där båtutflykten, där vi hade fått information om god mat hur mycket sprit man ville bra underhållning osv. men ack nej när vi kom till bryggen var det värsta mes båten så det blev en snorkel utflykt med fattig mat och dåligt väder. hmff, inte så roligt eller hur? Men sen tänker jag fan vad vi är bortskämda egentligen. Hemma har vi det jävligt bra, stora båtar egna vattenskotra osv kanske är det därför vi blev så besvikna? hm ja vad vet jag.


här får ni se lite bilder från dagen iallafall..








havet

Sådär, badväskan är packad och nu ska jag snart ta taxi till puerto rico för att hoppa på partybåten. Gratis drinkar och trevlgit folk,    underbart i denna värmen.       dags att göra sig redo , ha en bra dag !

godnatt?

Ska försöka sova lite nu, har fått i mig lite mat för första gången idag och lite sömn kan ju inte vara sämre ellerhur?
imorgon har hela gänget hyrt en båt, där det blir goda drinkar och trevligt folk.    när vi är hemma därifrån avsluta vi förmodligen kvällen i playa ingles. wiiihu, jag måste bli bra nu!


natti,


balkong fest

Igår blev det då party på balkongen, meningen var vi alla skulle till playa ingles och dansa loss dock blev det lite för mycket för mig och min käre kusin så slutade att jag låg inne på rum 707, i vilket fall var det iallafall en sjukt go kväll..












så vad tycker ni om min kväll? va den check ?
hoppas ni inte ta bilderna på mig för seriöst, jag menar hur nykter var jag egentligen?

"heregud"

hur tror ni jag mår idag?      jag kan säga piss rent ut sagt, kamran är på hotellrum 219 så tyvärr kan jag inte lägga in bilderna från igår.  så dom få ni hålla ut och se till senare.      Nu är det dags att vakna och göra sig i ordning  för kortspel och kina mat.

illröda


jag är just nu överspelt, lyssnar på partylåtar och vill bara att klockan ska bli midnatt så vi kan vara där på dansgolvet och dansa järnet.  denna kvällen ska bli den roligaste i mitt liv. tror ni den kommer lyckas? maybebaby, har ju världens goaste människor med mig, dock har jag johan vid min vakt så något överfall klarar jag nog mig utan eller vad säger ni? nu ska jag måla naglarna illröda!

släktträff


vi har precis haft släktträff, ätit god mat druckit champange och snackat skit. ibland undrar jag varför man inte träffa släkten oftare. Men när jag tänker efter så förstår jag, det skulle aldrig gå med alla dessa viljor.  men de var iallafall lite chekt att tr'äffas nere på gran canaria. vi har ju även fått en ny medlem i släkten, en 90 årig gubbe., det ni !

farmor planerar


farmor var precis upp en sväng, hela släkten kommer och äter lunch idag. japp ni hör rätt hela jävla släkten befinner sig på gran canaria. helt sjukt egentligen, släktingar från norrland har t.o.m kommit. Så det blir ju trevligt, farmor håller iallafall på och fixa champange och massa mums heter inför lunchen. mysigt va? måste nog erkänna att
jag har nog världens underbaraste farmor.

laddaladdaladda


Idag är det lite smått dåligt väder, men de gör ingetting! jag ligger på hotellrumet läser min kära paris hilton bok jag köpte innan jag åkte hit, äter godis och lyssna på bra musik. visst är det mysigt? Ikväll blir det playa ingles så är bara att ladda inför kvällen. ohyeeeah!

bubblan och kina mat

tjihu , igår spelade vi spel och åt sjukt god mat uppe på vår balkong. hur mysigt är inte det?
här kommer en samfattning iallafall..


Johan carl elin och adam väntar på att dom andra ska anlända så vi kan proppa i oss maten.


gänget va goa och glada !
äntligen mat ungefär!


Clara och johan!


skål !



adam var smartast denna kväll..


självklart förlorade jag så straffet blev att gå igenom resturangen med  en gryta  på huvudet. lite sådär små pinsamt..


denna bilden få väl visa hur jävla roligt vi hade.
dock förlorade jag igen och ikväll blir det pussa första bästa killen..
hmm.. vi få helt enkelt se hur de går!

RSS 2.0