hästö nästa !

hallojsan sötungar.
Nu sitter jag här ny duschad och helt ren, gjorde en ansiktsmask innan jag hoppade in i duschen. Ansiktsmasken va ifrån nivea och den fick jag av Ammie och Vicke när jag fyllde år. tackar för det tjejer. Nu tänkte jag göra mig klar inför kvällen, festen börjar på hästö där de blir grillning för hela slanten sen träffa massa trevligt folk, senare blir det nog att dra till brasan på hästö där jag antagligen kommer möta Ammie och lite annat trevligt folk. sen efter brasan hoppas vi på en god efterfest, den är inte riktigt planerad ännu men den kommer nog bli lyckad. eller vad tror ni?       Nu lär ni nog inte höra mer av mig ikväll, lägger in bilder imorgon.

Så ni få ha en suuuuper trevlig valborg nu allesammans.

scones

godmorgon eller ska jag säga godförmiddag?
jag säger godmorgon..

Hur mår ni där ute nu då? Är ni utvilade för ikväll? Det är jag iallafall, christer kom hit vid tio tiden som bestämt han gjorde scones till mig och bror och dukade fram så himla mysig kille är han verkligen. Blev att vi satt och snackade en stund men sen hade inte bror tålamord längre så blev att dom två gick  ut och cyklade  lite. så nu ligger jag här i tv soffan med laptopen och bara njuter av min lediga förmiddag. Vid 14.00 ska jag träffa jullan och vi ska gå en runda på stan hon ska leta lite kläder tills ikväll och jag ska handla lite strumpbyxor och sånt.
blir säkert en god fika när vi ändå är ute och shoppa, brukar ju bli så ellerhur?
Nu ska jag kolla så allt är klart till ikväll , men hör av mig innan jag drar.

Puss

20 grader varmt

gud vilken varm dag det har varit idag. erkänn riktigt härligt?
Idag när man kom till skolan va Lisaaa helt uppspelt bara för denna värmen, hon hade cyklat i kortarmat till skolan så hon var så himla glad. Och när hon är glad då blir man ju bara ännu gladare. Dagen rullade på snabbt som tusan och vi har hunnit planerat valborg också, så nu är jag nästan helt säker på vad som kommer hända för min del. Sen på fredag är det då balders adam tensta spelar så kommer bli riktigt ös känner jag på mig. gottigtgottigt.
Annars har det inte hänt så mycket idag, har hjälpt Jonna att passa neo en liten stund, blev att vi gottade oss på lekplatsen genom att gunga och åka rutschkarna. När jag kom hem så blev det att papsen och jag lagade mat medans vi åt kom christer förbi och har lovat att fixa scones till mig och edvin imorgon bitti. För er som inte vet så är Christer en som bor en bit bort här på våran lilla gata, en riktig going faktist. Så han erbjöd sig först att vi skulle komma hem till han men sen tyckte vi de va bättre att han kom hit så imorgon vid 10 ska han stå i dörren med bagarkläderna. Sjukt kul faktist.
nej nu börjar snart klass 9A och måste hinna snacka med Ammie innan dess .

Men hörs ikväll eller imorgon.
pussen.

snabbis.

godmorgon, tänkte bara hinna slänga in ett inlägg innan jag drar till skolan.
Idag blir det massvis med jobbiga saker men det ska nog ordna sig det också, är lediga imorgon och hela veckan och helgen framåt. Skönt va? Imorgon är det ju valborg och jag har massa alternatvi och välja på ,så få helt enkelt se vad jag hamnar till slut.
Nu ska jag ta på mig vårjackan och kila iväg till plugget.
Pussss.

picture of moe

image163

jag, moe sune och elaine.
ja nu har moe åkt antar att han sitter på tåget på väg till malmö nu eller något sånt.
tänk att man typ aldrig mer kommer träffa han. fy blir helt tårögd när jag tänker på det.
nu ska jag krypa till sängs och lära mig massa ordklasser.
Pusshej.

farväl..

goddagens, har haft fullt upp hela dagen därför dåligt med bloggande tyvärr.
Nu har Moe åkt hem, Moe är goddingen från sydafrika, han har bott hos Sune nu i en vecka men nu va de dags att bege sig hem igen. Synd kommer verkligen sakna han. Han va så himla glad och snäll men få väl ta och åka till Afrika någongång i mitt liv. Låter det inte häftigt?  Nej nu ska jag sätta punkt för alla minnen med han. Och ta och berätta vad jag gör istället.

Just nu sitter jag här och rensar mitt skåp känner att jag måste få bättre ordning. Senare blir det att bubbelbada och göra hårinpackning vilket mitt hår verkligen behöver. Klockan tickar på som vanligt så gäller att bli klar med skåpet snart.
Vad gör ni andra där ute?

plantera växter

Nyss inkommen från att ha hjälpt Emelie och Siri med att plantera växter,  emelie har då fått för sig att hon ska ha en hel odlingsbutik hemma i trädgården så hon ha fixat ett växhus så nu håller bara på att plantera växterna. bra va? Så om ni är sugna på lite grönsaker i sommar är de bara att dra dit. PERFEKT nära och bra till mig. Men jag har ju inte bara hjälpt dom vi grillade även lite där och innan dess umgicks jag lite med gean härligt att bara ta det lungt. Resten av kvällen tänkte jag däremot dra mig bort och träna lite måste verkligen hålla mig i form nu inför sommaren. Så ett riktigt träningspass blir det. Så nu är de dags att göra sig i ordning för det.
ciao

årets första grillning.


godmorgon.
Här sitter jag och smsa lite med Ammie, blev en trevlig kväll igår faktist. Först va de planerat att bara jag och jonna skulle grilla men sen va det en massa annat trevligt folk som hänckade så de va verkligen jätte mysigt! Det som är lite mindre mysigt är att de luktar skogsbrand i hela huset så gäller verkligen att vädra idag.
Vad gjorde ni andra igår kväll då? hade ni något mysigt för er?

nej, nu tänkte jag göra mig iordning lite sen bara lägga mig i soffan och slappa.

(bilder från igår)
image156
( han i vitt är sunes kompis, kom från sydafrika så är här och hälsar på riktigt trevlig man faktist)

image157

image158

image159

image160

image162

härlig kväll ellerhur?

uggla foto

godmorgon!
Vaknade vid nio tiden idag utav att pappa kom in med tidningen och visade den snygga bilden som vi tog igår.
Gud jag ser ju ut som värsta ugglan, menmen såna smällar får man ta när jornalisterna bara kommer och knäpper massa kort. Idag består dagen utav en fika med Elmina och Sofie sen blir det antagligen grillning i det härliga vädret ikväll. låter det inte mys?  men nu har jag tyvärr inte tid och sitta här längre. Ska ut i värmen och solen.   
hör av mig senare




image155


pyjamas

Här sitter jag i min extremt heta pyjamas. Den består av en vit tshirt och korta rosa shorts. hett va?
Ammie åkte hem vid elva tiden så efter det plockade jag ihop lite och sådära, hann kolla klart på 2900 happiness också, som ni redan vet är ju de min favorit serie och nu ikväll såg jag de sista avsnittet. Gud vad hemskt det va i slutet, slutade faktist sorgligt. Tänker faktist inte berätta mer om slutet eftersom att jag vet att en del håller på att kolla på det fortfarande, så ni som vill veta gå in på www.tv3.se så kan ni serien från början till slut. bra va? Allså ni kan kolla redan från första avsnittet så det är ju perfekt, webb tv är ju riktigt bra.
Nej dags för mig att sova lite,  päronen är fortfarande ute och partaya tror  dom va på olearys när jag ringde men antar att dom kommer hem snart, va tyvärr lite ont om taxi men dom få väl traska hem annars. Sånt löser ju sig alltid.

Så nu sätter jag punkt för denna fredag, som ni såg la jag in polen bilderna innan. Dom har legat på utkast så länge  så därför va de dags att lägga ut alla nu. Så nu kan ni kolla bäst ni giter.

nattinatti.

bilder från polen resan

image124


ammie dag.

hejsansvejsan,

Ni undra säkert vad som har hänt idag? Har ju inte hunnit blogga på hela låånga dagen.
Det började med att vi började kvart i nio med klassråd planerade lite inför göteborgsresan. Vid nio tiden kom tidningen och ville fota oss lite , trevligt va? Efter fotningen blev det glassa i solen till halv tio då började son till halv tolv då va dagen slut, erkänn skönt? Då mötte Ammie mig utanför skolan så traskade vi hem till mig i det härliga vädret, när vi kom hem var vi hungriga så blev att göra en lätt lunch som bestod av kyckling i pitabröd och en massa grönsaker. Rätt nyttigt också, men eftersom att de blev en nyttig lunch gjorde vi oss en god kladdkaka som vi satte oss i solen med. Så blev en stund i solen fick tyvärr ingen färg men skönt ändå, dagen rullade på som bara den och vid 18 tiden så blev det att traska bort mot affären och handla lite mat inför kvällen då Ammie och jag lagade tacos, gottigotti.. Nu sitter vi här klockan slår snart 20 och då blir det så ska det låta med en massa godis och mys.

Vad ska ni andra göra ikväll?
Hoppas ni få en härlig kväll i solen iallafall, nu ska vi slänga oss i soffan och slappa.
puss.

image145

sur matilda!

Här sitter jag och är surare än en citron. Min jävla rullstol har gått sönder. Punka, hur jädra kul är det då? INTE KUL!!!  Va mingel på gina tricot ikväll och nu måste jag skippa det bara för den skit saken, har en vanlig rullstol men eftersom att jag är hemma själv så kan jag inte komma in till stan. Och känner verkligen inte för att ha den vanliga heller, så ja där rök det roliga. jaja, få blir att sitta här och blogga hela kvällen låång istället. Men det blir väl ni läsare glada för,eller?

softdag.

hejsanhoppsan alla bloggläsare. 

Vad händer där ute denna härliga dag? Själv sitter jag här hemma i min ensamhet. Lagade nyss kycklinggryta med pasta till mina härliga bröder som är ute och hoppar på studsmattan nu. Mamma och pappa är iväg och kommer inte hem förren ikväll så blir en ensam kväll med småungarna. Men det är skönt att bara softa är riktigt trött efter skolan idag. Började vid 8.00 idag då hade vi nationellaprov i matte. Gick faktist hyfsat bra iallafall första delen. *STOLT* ni vet ju som sagt att matte är ju inte mitt favorit ämne. Men efter matten hade vi lång rast skönt det också eftersom att vi suttit i 80 minuter och bara användt hjärnan. Men vid 11 tiden hade vi engelskaförstärkning blev ifs bara film då så va ju rätt soft det också vid 12 blev det lunch några extremt äckliga biffar så hoppade lunchen och levde på frallor i kiosken ist men de går ju det också. Så efter lunch blev det engelska igen dock med min vanliga klass. Trillbringade en heldel tid under lektionen att bara snacka med johan och petter gud vilka härliga pojkar dom är. Vi kom iallafall fram till att jag alltid är glad och de är ju positivt att dom tycker det ellerhur? Sen rullade klockan på som tåget det blev rast då satt jag fortfarande och snackade med Johan och Petter men då blev det mest blogg snack och det tycker vi ju om. Sen blev det svenska och vi skulle redovisa en bok som vi läste för flera månadersen men det gick prima ändå. Vid 15 tiden slutade jag och då blev det åka till rosenholm med mats och fixa lite saker sen hem och då laga mat till bröderna och nu sitter jag här helt död! fundera på att slänga mig i sängen och slå på oc. vad tycker ni om den idén ?       

image144


07.31

image143

godmorgon, här skiner solen för fullt, idag blir det ett linne från ginatricot, mörkblåa jeans från jc två år gamla dessutom och en vit kofta från sisters. Nu ska jag pallra mig till skolan.

glassiären och shopping


image135




Eftersom att mitt utvecklingssamtal blev inställt som jag skulle haft idag blev det glassiären med flicksen, årets första glass på glassiären faktist. När vi suttit där i solen i ungefär en timme så blev det en shopping runda. Inhandlade både det ena och de andra. Blev två jeans från jc men ska bara behålla ett par det är ifs kryss i taket har inte hittat ett ända par jeans på typ två år. Så är riktigt glad, tänkte gå till sömerskan imorgon och fixa till dom lite. Efter jag inhandlat jenas gick vi till h&m där blev det en randig tröja som jag kollat på flera gånger men tänkt asch den kommer ändå inte till användning men sen nu kände jag att skit samma om jag inte använder den  , den är snygg iallafall. Så det blev lite saker iaf. Nu sitter jag här och ska snart ut och promenixa med Ammie och vicke. dom är just nu på gympa men blir en promenad efter den, ska bli riktigt skönt i detta fina vädret.

Allt för mig nu iaf.
Puss.

10.17

Här sitter jag nästan helt klar. FANTASTISKT, jag är ju i tid idag och allt. Om ca 30 minuter tänkte jag börja fixa lite mat känner att magen börja kurra lite men tänkte hoppa till lunchen dirket idag så jag slipper både frukosten och skolmaten. Efter skolan blir det nog en glass med lite vänner antar jag, låter inte det bra i solen? Solen skinner ju som bara den, då blir man bara så glad. ellerhur? riktig härlig vår. hoppas på lika härlig sommar.

dags att packa upp från polen resan..
puss, hörs.

godmorgon onsdag.

godmorgon, vacker väder idag också. Gud vad härligt säger jag bara, och idag börjar jag 12.20 också. Så himlans skönt, men känner mig faktist himlans pigg idag kände verkligen hur min sömn och vilan hjälpte igår. Så idag har jag en massa krafter så blir nog ett jädrans plugg idag och en shopping runda. Låter det inte kanon?

Nu ska jag iallafall ta mig en dusch sen blir det göra sig i ordning och laga en tidig lunch innan skolan.

home sweet home

jaha, då va man hemma från polen riktigt trött och sliten men de är det värt. Som jag nyss märkte har inte mina mobil inlägg kommit in av någon konstig anledning riktigt skumt. Så få helt enkelt berätta hur mina dagar har varit.
Jag hoppas iallafall att ni har haft det bra här hemma och inte saknat mig allt för mycket. jag har dock längtat hem rätt mycket vissa stunder men det gick ändå.

Nu tänkte jag berätta hur det va..

I söndags samlades vi alla på färjeterminalen vid 20.00 för att få våra hytter&biljetter. Vid 21.00 avgick färjan mot polen blev att jag och jonna sov i samma hytt så vi började packa upp våra grejer direkt när vi kom till rummet. Efter vi bosatt oss så blev det att shoppa en heldel i taxfreen innan klockan slog 23.00 då de va läggdags. :/    Men de va ju allt tur , sov tyvärr inte många timmar den natten menmen det gick jonna sov dessto mera. Innan vi somnar bestämde vi att vi skulle sätta klockan på 05.30 så vi va klara till 7 nästa dag då vi skulle äta frukost men nej tror ni inte vi försover oss. Vaknar 07.10 utav att ammie vicke och pauline står och bankar på dörren utanför, FAAAN VI HAR FÖRSOVIT OSS skriker jag till jonna. Vi få paniiik men lärarna säger att vi kan ta de lungt och att vi inte ska samlas förren vid 08.30 så vi stressar oss i ordning och skyndar oss för att få i oss lite frukost. Duktigt av oss att vi hann iallafall. Vid 08.30 samlades vi för att ta bussarna till konsertrationslägret i stuthoff, och där va de såklart riktigt hemskt. Man bara ryser när man ser det, men för att vi inte skulle deppa ihop för mycket när vi varit där så blev det en shopping runda i gdansk. Inhandlade en tröja på Zara såklart. (favorit affären) vid 17.30 samlades vi vid bussarna igen för att fortsätta till färjan och åka hemåt. Färjan hem skulle vi äta någon buffe, men när vi kom in i matsalen va det grodlår, vildsvin osv. Ingen mat för oss direkt , så blev att vi satte oss på en annan resturang på färjan för att äta lite annan mat, blev sphagetti och köttfärsås. va väl sådär men bättre en grodlår kan jag säg.  Efter lite mat i magen blev det att göra av med alla sina polska pengar i taxfreen och sen in på discot och dansa loss. När klockan va ungefär 2.00 va de dags att va lite tysta jag stack ner till ammie och deras hytt och softade läste lite tidningar och pratade när jag varit där till 3.00 ungefär så gick jag in på mitt en stund la mig i sängen kunde verkligen inte sova så gick in i rumet bredvid där va Maria och massa andra goingar i klassen så blev att spendera några timmar där. Men framåt 5 tiden gick jag och la mig sov en timme , tills det blev upp vid 06.30 för att packa ihop allting och gå ner mot utgången. Så vid 07,30 va vi i land. Papsen kom och hämtade mig vi köpte frallor, åkte hem och åt lite sen somnade vaknade nu vid  19 tiden åt lite mat och nu sitter jag här dödstrött tänkte hoppa i badet nu blir att sova vidare sen. 

 lägger in alla bilder och sånt imorgon.
hoppas ni mår bra iallafall.

Puss.

en glass i solen.

image123
Nyss hemkommen från en god lunch och en härlig glass i solskenet inne i city. Blev att jag och sofie åt lunch tillsammans själva först senare kom ammie och då gick vi till Sofies favorit ställe mix och tog en god glass i solskenet. Satt och pratade och skrattade tillsammans, riktigt trevligt. Efter det behövde jag och Ammie inhandla lite saker inför polen ikväll så då gick vi till Cityhallen och fixade det också 3 flugor på en smäll. bra va?
Nu sitter jag här är nästan helt klar med packningen så nu ska jag bara byta om till lite softare kläder sen är jag ungefär helt klar. Detta blir nog mitt sista inlägg från sverige men de ska ni inte vara ledsna för. Åter kommer ju med ännu spännande inlägg under resan. Så de kan ni hålla utkik efter hela tiden. Bra va?
Då va det dags att göra sig riktigt klar, tänkte slå en pling till Ammie och Jonna också. Så bäst att jag snabbar på nu tiden rinner iväg snabbare än man tror.

Ha de bäst så länge.

packning i fint väder.

goddagens,    här inne håller jag på att packa för fullt när solen skiner som bara den ute. Men ska snart ta en paus och traska in mot stan och äta lite lunch med Sofie, känner hur magen håller på att kurra så de betyder att jag snart blir vrålhungrig. Men innan jag kan få i mig lite mat måste jag sätta ipoden på laddning och även kamran så den är laddad inför dom här dagarna. Jag kommer även mobilblogga en heldel så ni få veta hur vi har det. Trevligt va? Vi lär ju inte ha något internet där precis, men det går nog bra med mobilen också ska ni se.
Nej nu ska jag fixa de sista.

puss        
image122

omplanering.

tjaaa..  här sitter jag och är pigg som en mört. nyss hemkommen från en biltur med raggarna i nättraby.
Blev lite oplanerat men oplanerade saker är alltid roligast ellerhur? Som jag berättade innan skulle jag äta kina och kanske träffa ammie och jonna och så blev det såklart även sarah lovisa och vicke kom riktigt trevligt och umgås alla för engångsskull tycker jag. Åkte iallafall hem därifrån vid halv tolv tolv då hämtade mamma mig jag åkte hem och hade inga speciella planer tänkte nog mest på sängen just då men sängen fick vänta gean och Elin ville ha med mig ut på bilraggning och de följde jag ju med på som sagt. Och nu sitter jag här har ångest för att jag knappt börjat packa inför imorgon men som tur väl har jag faktist hela dagen imorgon på mig *skönt* ska samlas 20.00 vid färjeterminalen tror färjan avgår 2100 eller något sånt. Så bli en riktigt trevlig resa till polen faktist.

nej slut skrivet för ikväll nu ska jag tvätta bort sminket och sova.

godnatt.

solen skiner.

god förmiddag alla trevliga bloggläsare. !
Vädret är på topp och då är jag också på topp, sitter och lyssnar på lite go musik håller samtidigt på att göra mig i ordning för att åka in och ta en fika med elin och Julia, måste även inhandla lite små saker i stan. Så de blir perfekt, att ta en fika och en snabb runda på stan. Ikväll blir det nog Kina med flicksen innan vi sticker vidare hem till Jonna och ha lite mysigt. Blir dock inget festande idag men vi åker ju till Polen imorgon så behöver verkligen vara uppvilat känner jag.
dags att ta tag i sminket,

ciao

ny bäddat

godafton, då var jag hemma från barnpassandet. Blev en kall runda hem men friskluft behövde jag verkligen ! Nu när jag kom hem hade mamma bäddat rent i min säng vilket jag älskar. Tänkte faktist ta en skön dusch nu eftersom att jag är lite frusen och är så skönt när man kryper ner i det rena. Så jag kan berätta att duschen är nästa. Sen tänkte jag lägga mig i sängen läsa klart ELLE som jag inte hunnit och sen ska jag bara ta mig en skönhetssömn. Skönt va?

imorgon står det en massa på schemat ska nog antagligen träffa Elina, hon har varit småsjuk så ska se hur det är med henne. På kvällen blir det antingen fest eller umgås med ammie och jonna. få se hur känslan är imorgon för nu är det bara duschen som gäller...

godnatt amigos


barnvakt.

hellå där ute, förmodligen är dom flesta ute och festa denna fredag kväll.
Men jag ammie och jonna sitter faktist hemma och är barnvakt, duktigt va? Riktigt mysigt faktist, sitter och snacka om allting typ allt från talang till killar. Intressant va? Dagen har rullat på i fullfart, efter stan va det lite segt jag va jätte deppig, men efter lite friskluft så blev det genast bättre. Så nu sitter vi ju här tillsammans iallfall, blev ingen fest heller för den delen, orkade verkligen inte hade verkligen inte lust . Men blir kanske imorgon istället.

Nej nu ska vi kolla på Berg flyttar in, har aldrig sätt det inann men de är säkert bra. Någon utav er som sätt det?


nej, jag hör av mig när kommer hem i natt.
hare.

studiedag

Jaha här sitter man och har lite halv tråkigt framför datorn. vaknade vid 9 idag och de va riktigt bra utav mig, jag och lillebror skulle ju faktist gå på stan idag och inhandla någon cool keeps som han skulle ha till discot ikväll, heregud åtta år och ska ha någon nördig märkeskeep, jaja nya stilen i åttaårs ålder är nog hiphop nu tror jag. I vilket fall gick vi en runda på stan vid 11 tiden då va vi va klara efter en låång god frukost tillsammans. När vi hade gått en runda på stan och inhandlat de han ville ha så gick vi och åt lite lunch med mamma och Ann. blev såklart kebab eftersom att bror hade tjatat i flera dagar efter den där kebaben. hahaha..

ahmen, så en shopping runda blev det köpte dock ingetting men blev en runda in i den nya skor affären som öppnat. riktigt snygga skor faktist, tänkte traska dit imorgon eller senare idag.
Ikväll vet jag dock inte vad som händer, antingen hänga med vicke till bergkvara och festa eller drar jag hem till Jonna och umgås med henne och ammie, mjaa vi få se vad som känns rätt senare..

Nu ska jag käka lite god viol glass och kolla 2900 happiness.

musikal

image121                                            
hejsansvejsan, här sitter jag och ska snart dra mig in mot city och träffa mimsan och sofie. Ska gå och ta en god fika och sen bege vi nog oss hem till Sofie och slappa lite granna. Imorgon har vi ju studiedag så blir nog att slappa tillsammans  in i midnatt. mysigt va?  va iallafall på musikalen the wiz som dom från estetiska programmet har kämpat med nu snart 1 år, och de märktes verkligen att dom hade kämpat med den. Dom allihoppa va otroligt duktiga. Så jag hoppas verkligen dom blir något i framtiden.
Nej dags för mig att dra sig mot bussen mimmi och sofie väntar.

ciao<3

gårdagens köp

image120
 
här är då gårdagens köp:

vit t-shirt 99 kr från gina tricot
marinblått skärp 99 kr också från gina tricot
och en marinblå skafs också från gina tricot och kostar 79 kr.


 riktiga klipp där faktist. Vår och sommarmodet kommer vara mycket marinblått och guld, så de lär ni troligtvis se mig i .

mode tidningar.

Nu tänkte jag faktist säga god natt till er mina kära läsare.
Mamma kom nyss upp med tre modetidningar som jag helt glömt bort att jag hade beställt och köpt så tänkte lägga mig i sängen slå på en film och läsa lite  , låter det inte toppen?

hoppas ni sover gott nu iallafall.
ses imorgon, då lär ni få läsa allt om teater och mode.
Lägger även in mina köp imorgon. Så glöm inte att läsa de.

slut körd !

image119




Efter en rolig och stressig dag så sitter jag här i min svarta pyjamas. Kollade precis på rent hus, och fy vad äckligt det är. någon mer än jag som såg det? ja fy de va hemskt iallafall, dagen började  med nationella prov de va uppsats i engelska, mjaa de gick väl hyfsat bra tycker jag faktist. efter det hade vi håltimme i några timmar så blev att vi åkte in till stan tog oss en lååååång shopping runda, provade kläder i ungefär varje butik hittade dock en massa men blev bara 3 saker ( kommer bilder ) blir nog att jag köper resten imorgon. i vilket fall efter vi shoppat lite så blev det en god lunch på 1344 vilket va riktigt härligt att bara sitta och snacka en massa med varandra. Men klockan drog iväg som tåget och vid 12.00 tog jag och mimsan bussen tillbaka till skolan medans dom andra cyklade  på vägen tillbaka händer det en massa grejer men det ska vi tyvärr inte gå in på här, väl framme på skolan blev det möte och sen gick brandlarmet också, trevligt va? jag tycker de va rätt trevligt för jag slapp matten, vilket va hiskligt skönt. Efter det rullade skoldagen på och vid 16.00 drog jag till frissan för att sätta dit en bit av min hårförlägning som åkte bort förra veckan, efter frissan blev det en snabbis på stan med mamma och sen rusa hem och laga mat. Vid 18.00 hämtade vi jonna och hennes mamma drog till jämjö för att gå på ett möte där inför englandsresan och allting gick i fullfart, jag är verkligen nervös inför englandsresan nu, men jag är säker på att de kommer bli riktigt nice faktist. japp, efter mötet blev de som sagt och glo tv och nu sitter jag här trött som en snigel.

Vad gör ni andra där ute?
Hoppas iallafall ni mår bra, själv mår jag finfint.
är lite trötter men det ska jag inte klaga på, det är väl alla efter en hårddag, ellerhur?
nej dags att slå på en bra film och hoppa ner undertäcket.
Ha en fortsatt bra kväll.


/m.s

mätt som en plätt.

godkväll på er.
Här sitter jag och är så himla mätt att jag knappt orkar röra mig, blev såklart två rum och kök dom är ju kände för sin fondue så blev ju såklart de då. Blev faktist både kött och choklad fondue, och de är ju inte helt fel. ellerhur? Nej just de, så då kan ni ju själv tänka er hur himlans mätt jag är, men riktigt gott va det faktist. Kände verkligen att jag behövde det..

För nu sitter jag här med fysikboken i högsta hugg, tänkte läsa igenom de några gånger innan jag somnar. Lär troligtvis inte bli så mycket för känner att jag behöver sova tidigt inför morgon dagen då vi har nationella prov i engelska, där hoppas jag på det bästa för min egenskull.

nej dags att dra sig, tisdagen börjar faktist dra sig mot sitt slut och jag ska gå och borsta tänderna och göra mig i ordning..

 hörs imorgon gott folk. image117

tror ni jag vinner?


image116







Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!"


vanlig topp

                                                                           



image114


  idag blev klädslen en skön topp från mq för 400 kronor ett svart
skärp i midjan från glitter och svarta vanliga leggings från h&m.

habliteringen

Hejsan folket,  allt bra med er? Här är det bara bra som jag sa för en stund sen när jag va på habliteringen. Idag är jag faktist väldigt pigg förutom att jag har en sån otrolig träningsvärk, men den går snart över ska ni se. Idag började det med att jag vaknade av massa heta målare som var utanför rumet vid sådär 7 tiden, trevlig va? När man är sådär jätte snygg och så också, men i vilket fall tog jag en låååång och het dusch efter det gjorde jag mig i ordning och gick ner tänkte sätta mig i köket och dricka oboy och läsa tidningen men när jag kom ner va köket helt upp och ner vänt, just det ja. dom tapetsera ju om där också, så denna veckan och en tid framåt är vi utan kök och har ingen egen tid på morgonen heller för den delen för här springer det bara massa folk hit och dit. men  blir ju faktist jätte fint när det är klart. iallafall tillbaka om dagen jag började iallafall lektionen vid 09.20 med matte. drygt va? Ja ni vet väl att jag inte gillar matte? men efter matten blev de favorit ämnet.  HEMKUNSKAP såklart , vi bakade gifflar. gottigt värre, efter hemkunskapen blev det en kort lunch och därefter engelska efter engelskan satte jag och lisa hos skolsyster en stund sen va de dags för att lyssna på något föredrag om försvararet grymt drygt, men som tur var skulle jag till habliteringen efter stund så slapp sitta där och vara uttråkad iallafall. ja och nu sitter jag här framför datorn och häckar, blir resturang ikväll två rum och kök förhoppningsvis och sen blir det hem och plugga. Trist att plugga men det överlever jag vällan ..

nej dags att ta tag i andra saker.


ensamhet&träningsvärk

Här sitter jag mätt och belåten i min ensamhet med en jädra träningsvärk. Men med träningsvärk känns det riktigt bra. Då vet jag att jag kämpat lite vilket kan behövas ibland ellerhur? Som jag visste blev det inte alls mycket pluggande idag, måste ta tag i det imorgon faktist. menmen, har inte pallat idag har varit en trött måndag.
Imorgon blir det sjukhuset och en shopping runda med mamma. visst låter det bra?

nej dags att lägga sig i sängen och läsa vecko revyn.

skrytare

nu måste jag faktist skryta lite om mig själv. Gillar egentligen inte såna som skryter men jag är faktist förvånad över mig själv. jag va faktist bäst bland tjejerna på styrketräningen idag. blir man inte glad? har ändå lagt av med tränandet  och ändå är jag bäst? och jag har även svårare än dom andra eftersom att jag inte kan ta hjälp av benen. Så ja jag är överlycklig. Nej slut skrytat.   Nu tänkte jag berätta om vad som händer resten av dagen.

nu tänkte jag och mamma ut och gå en runda tror de blir runt västra mark sen blir det hem och ta en dusch göra sig i ordning på ett kick sen kila in till stan med hela tjocka familjen och äta på en god resturang. Låter de inte bra? Jag är iallafall grymt sugen på pasta så pasta blir de nog för min del ikväll faktist. Sen ska jag faktist försöka vara hemma till Anna phil det kommer bli väldigt svårt men kanske kan se lite i slutet. sen blir de att plugga en massa fysik, det är ju lättare sagt än gjort. Tror faktist inte de kommer bli så mycket pluggande men få se.
nej nu är de dags att dra sig ut i den finfina sommarvädret.

ciao amigos.

under täcket.

då ligger jag här som en isbit under täcket, känner att de är dags att sova nu faktist.
Imorgon är det måndag och det börja med de jobbigaste då syfta jag inte på träning utan MATTE.
matte ligger nog etta på top listan "tråkigast saker" eller vad tro ni?

nej dags att stänga av datorn och sova.

 natti.

/m.s

brillorna på.

solen skiner som bara den, så otroligt skönt. Har varit ute och gått en runda med Jonna och de är ju verkligen riktig vår känsla. Blir att jag snart traska in till Sofie i stan som ligger hemma och väntar på mig, trevligt va?
Innan dess blir det nog att jag köper lite mat som vi gottar i oss där hemma. Så nu är de dags för mig att dra på sig jackan slänga på sig lite smink och solbrillorna. låter inte de fränt?

hörs ikväll..

fröken trötter.

Kvällen blev väl sisådär va på resturang såklart super god mat faktist, hade tänkt mig en rolig fest efter men nixpix blev att åka hem till Jonna och slappa helt okej de också såklart. Tog taxi hem vid tolv tiden och nu sitter jag här och häckar. tråkigt va?       har typ smsat 100000 sms under kvällen så känner att jag verkligen inte ha något liv just nu..         men få bli att jag kryper ner i sängen och kollar på she´s the man och vänta på att Ammie ska slå mig en pling så vi kan snacka lite skit.      

ses imorgon..

 / m.s

outfiten för kvällen.

image112kvällens outfit består av:
prickig tunika: nordström 500 danska.
högkjol : ginatricot 149 kr.
hudfärgade strumbyxor: lindex 89 kr
öronhängen: vila 60 danska









piss väder !

Hur är ert väder där ni bor?  Här är det piss väder rent ut sagt.
Och nu har kusin åkt hem också, rätt tomt utan henne nu faktist har ju spenderat all tid med henne dom här tre dagarna. Mycket roligt faktist, men idag deppar jag inte ihop för det. Blir restruang med familjen Malmberg ikväll och senare blir det nog fest vilket är KANON . Kanske lite drygt med regn eftersom att de förstör typ hela frisyren men kanske få användning av mitt gula paraply jag fick när jag fyllde år.. haha, eller kan man ju hoppas att de blir bättre under dagen ja vi få helt enkelt se.

Tänkte kila upp och göra mig i ordning nu känner att de börja bli dags faktist. Har inte riktigt bestämt kläder för ikväll men ska hinna slänga in en bild på det iallafall.
Så vi hörs senare gott folk.

ciao!

shopping runda.

Nu sitter jag här igen klockan är snart 20.00 då blir de så ska det låta och en massa goa filmer med kusin ammie och vickeluring. trevligt va?       Efter en slappande dag fick jag och kusin för oss att åka in till stan och ta en shopping runda, hon inhandlade ett par vagabond skor från åhlens som hon tittat på tidigare när hon va i karlskrona. Vi hade tänkt oss att shoppa loss riktigt ordentligt men blev inga kassar för mig och knappt några för henne heller, besvikna gick vi till 3g och tog oss en god fika istället.   Satt där en stund och pratade lite goa minnen osv. Klockan blev 18.05 och lata som vi är tog vi bussen hem åt lite tacos med mamsen och bröderna och nu blir det en slappande kväll eftersom att natten blev lång igår och fick knappt någon sömn..

image110


image111

piraten igår.


tja folket..     

Allt bra med er?  hoppas på det iallafall jag är trött som tusan men ändå väldigt glad för det. Jenna sitter ute och kolla på något skit program på tvn vet inte vad de är för program men i vilket fall, var ju piraten igår och de va nog den lyckligaste stunden i mitt liv eller något ska dock inte gå in på varför men jag kan säga att jag va väldigt lycklig. Blev dock ingen riktigt förfest men de löste sig ändå allting va kanon verkligen ! Drog till piraten vid 22 tiden va helt dött då men när vi ägde dansgolvet kom det bara fler och fler.      sjukt trevligt faktist.. va hemma runt halv 2 tiden i natt och steg upp vid  6 tiden så ni förstår kanske att jag är hyper trött.   eller?      

här får ni en bild från igår inann vi drog mot city..
image109
( jag , kusin och jonna )

blev dock ingen outfit bild, hoppas ni inte blir ledsna för det.

nej dags att vara social med kusin.. Ikväll blir det soft kväll med Jennapenna ammie och vicke.

torsdag eftermiddag.

Nyss hem kommen efter en träningsdag vilket jag verkligen behövde..
Klockan slår snart 14.30 då tar min kusin tåget hit och stanna här till lördag. så snart ska jag pallra mig bort till stationen och hämta henne sen blir det att vi rusar hem och gör oss i ordning inför kväll och piraten. Jonna har sytt färdigt min höga kjol så blir den ikväll är hur nöjd som helst med den faktist. Så nu har jag skaffat mig en egen sömerska också. bra va? haha..

nej dags att läsa klart elle som jag fick på posten innan sen kila vidare till tågstation..

kanske slänger in en outfit bild sen.

lok&motion

godmorgon mina damer och herrer..
Sitter här nu och torka håret vid 9.00 ska vi träffas på lok&motion för ett kickboxning pass. Låter de inte spännande? Innan dess kommer Jonna hit och lämna sin moppe så vi har sällskap dit vilket är mycket trevligare än att gå ensam. Ska försöka hinna slänga i mig en macka innan 08.40 så är brådis nu..

men som ni vet så försöker jag slänga in ett inlägg innan piraten...


/m.s

trådlöst..

Eftersom att mitt internet inte funkar nu så få de blir att jag ta användning av mitt trådlösa internet tur att jag har det iaf. Idag har jag bara slappat hela dagen slutade vid 11  idag så de va ju riktigt skönt, imorgon har jag full späckat schema nämligen..

Börja vid 9.00 på lok&motion då blir det kickboxning till 11.00 vid 12.00 har vi bowling därefter ska dom andra har squash men blir nog att jag inte kan vara med på det så då blir det nog att jag slutar vid 14 tiden. Vid 15.23 kommer kusin hit med tåget och blir kvar här tills på lördag och imorgon kväll är det ju piraten vilket ska bli riktigt kul, har längtat i flera veckor efter detta nu ju och riktigt kul att kusinvitamin kommer hit också. Innan piraten ska vi hinna göra oss i ordning och förfesta.. ohyeah..
Köpte en högkjol igår jag tänkte ha imorgon få se hur den blir jonna ska se upp den lite till mig, troligtvis blir den grymt snygg..     Tänkte slänga in några foton på mina köp igår men har inte hunnit fota och eftersom att internet är lite sådär så gör jag det en annan dag..

dags för mig att hoppa i badet.
om jag inte skriver så mycket imorgon så vet ni var jag håller hus..

/ M.S

(mobilbloggar) Har hänt något med ledningarna här i gatan så inte

DSC03832.JPG
(mobilbloggar)
Har hänt något med ledningarna här i gatan så internet funkar inte därför blir de problem att blogga från datorn. Så just nu ligger jag här i sängen och kollar på klass 9a , dom har ju verkligen utvecklats om man säger så..

Nu ringer kusin så måste snacka lite med den tösen sen sova faktist , men skriver imorgon.
Natti.

popkonst.

Sitter här i datasalen i skolan, har bild och där håller vi på med popkonst.    Försöker hitta lite fakta om det men hittar inte alls mycket faktist vilket är tråkigt. men jag försöker leta vidare lite..
Hittade lite coola frisyrer och sminkningar när jag letade..

image104

image105

erkänn häftigt? 

 nej dags för mig att leta vidare..
hörs senare snyggingar.

har ni smakat?


om ni inte har smakat violglass så är det dags nu !       
Violglass är klart min favorit , den är så gräddig och god och smakar helt lagom med viol också faktist.
 Violglass finns nog i dom flesta ica butikerna, där köpte jag den iallafall den finns i en vit förpackning från CIA glass tror jag. Det står iallafall VIOL med stora bokstäver på så går inte att missa..
jag rekomendera verkligen den, !
image103
 

60-talet

vi ska redovisa om 60talet i skolan fick i uppgift att kolla modet vilket verkligen är mitt favorit ämne så sitter här och kollar hur man ska vara klädd då och gud de känns verkligen som de är nu och inte då.. 
 60tals modet är verkligen likt årets mode..
 kolla här liksom..

image100

kanske inte riktigt min stil. men visst är det likt?
högklackat , väskor i mönster höga kjolar rosa läppstips ..    
sjukt coolt.     
och frisyren då?  är inte den häftig ..

image101
man ska vara korthårig..
så är ju faktist modet nu också.. 

 måste säga att det är sjukt roligt att jobba med sånthär. är så häftigt att 60 tals modet har kommit tillbaka, ellerhur?


måndag kväll.

Här sitter jag och glider runt på ett bananskal. Idag är det ju måndag och de betydde att helgen var slut "suck" va så himla trött imorse att jag ville bara ligga kvar i sängen och sova hela dagen lång men nix det kunde jag inte började såklart med de drygaste ( matte ) i tre hela timmar, ifs rullade det på rätt snabbt vid 11.00 hade vi lunch och vid 12.00 fortsatte det med so i tre timmar. DAgen gick ändå hyfsat snabbt fast vi bara hade dryga lektioner.  vid 15 tiden slutade vi och då pallrade jag mig hemåt och åt lite sen blev det sola med jonna och sen en promenix med henne och ammie. Kom hem vid 19.50 då va de bara att bänka sig framför tvn och kolla på Anna Phil alltid lika spännande men nu har det precis slutat och jag sitter här och lyssna på alla som skämmer ut sig på american idol måste ju bara säga att jag fattar inte hur folk nyter ställa sig framför flera miljoner männskor och bara skrika typ.. ja heregud vad de finns crazy människor..

nej nu tänkte jag plugga lite fysik sen krypa ner i sängen..

gårdagens klädsel

såhär såg jag då ut igår kväll.

image98
vitshorta- zara
svartskärp-glitter
skafs-h&m
leggings-h&m

nemos place.

igår blev det ändrade planer på 2 sekunder, vi har ju planerat att dra till Karn först men sen innan vi ska gå så ringer vicke och vill att vi dra till nemo istället, de lät rätt frästande så vi joinade dit istället. Där va de en jädrans massa folk festen började faktist helt okej slutade med att jag på satt på bussen hem vid 2 tiden 
Men kolla bilderna där nere så ska ni få se hur kvällen va..

 

sofies förfest.

sitter nu hos sofie ungefär som en vanlig lördag haha.. blir att vi dra till karn om en stund vilket ska bli super trevligt. Jag sofie och Franzen hos karn kan de bli en bättre lördag kväll?  Nej faktist inte just nu..  Är faktist på mycket bättre humör nu  så nu täntke vi faktist dra ner i sofies kök och ha lite trevlig förfest.. återkommer med fler detaljer om den senare.

lasange.

 hejhopp, nu tro ni säkert att jag har sovit ända tills 18.55 men nix det har ja icke.   Jag vaknade faktist rätt sent men inte så sent.  Steg ur sängen vid 13.30 malin ville ta en fika så fick bli att jag snabbade mig in i duschen och rusade in till stan. Efter en fika med henne skulle jag åkt hem men blev ändrade planer så gick upp till Ammie istället,  låg i hennes säng ungefär hela tiden och inte gjorde någotting vilket va väldigtväldigt skönt. är helt slö i kroppen idag vet inte varför, sov ju ändå bort halva dagen liksom. men ska försöka piggna till tills ikväll få väl försöka få i mig lite red bull eller något sånt. hahah .    kanske bli en lyckad kväll då. Ikväll är nog planerna att dra till Karn eller träffa Elina och Annie som jag hoppas på .         Få se hur det blir, sitter här och vänta på att mamma ska bli klar med lasangen som vi ska äta ikväll. erkänn gottigt? va så enormt sugen på det asså.      Så nu ska jag platta håret sen bege mig neråt och sen mot city..

hör kanske av mig ikväll.       

peace


ashley olsen

har hon inte sjukt snygg stil? image78

01.12

Hemkommen från stan nu, där va de fullrullan faktist, hyfsat mycket folk ute faktist vilket är kul för denna staden behöver verkligen mer folk och mycket liv i sig.          Själv har jag spenderat hela kvällen med franzen hederstierna johansson och berg   riktigt trevligt, blev ingen fest men de blir de imorgon istället det ser jag framimot stort.  Tänkte ta de lungt imorgn på dagen så jag är helt redo inför kvällen. låter inte de bra?  nej nu känner jag att jag börja bli trött och tänkte göra mig i ordning nu faktist.   men ha en fortsatt go kväll så hörs vi imorgon när jag vaknar vilket kan bli rätt sent faktist.


natti / m.s

modelltävling

Glömde berätta för er att jag ska kanske vara med i en tävling i tyskland. de handla om en modevisning  för oss som sitter i rullstol.    Jag ska såklart söka dit eftersom att de alltid ha varit en stor dröm för mig att stå på cat walken trodde inte man hade chansen att visa upp sina mode talanger när man satt i rullstol men nu har jag chansen och jag ska verkligen satsa allt på detta.                hinner inte berätta mer om de nu men lova er att skriva mer om det senare..

solig fredag.

ÄNTLIGEN har solen börjat skina lite granna, vilket är väldigt skönt vill ha värme nu ju. vill inte ni också ha det? Har varit och fikat med elina va mycket trevligt oscar kom även förbi en sväng och hälsade och dom två är ju bara för söta asså. Man blir ju bara kär utav att se dom två tillsammans. Efter en fika med Elina så drog jag mig upp till Sofie och elles på hemköp dom praoar ju där nu dom här två veckorna  och snackade lite skit med dom när jag snackat med dom drog jag bort till Jonna en sväng kollade lite tv och sådära nu sitter jag här helt förvirrad och vet verkligen inte vad jag ska ha på mig ikväll. Papsen och jag har bestämt att vi ska och äta något gott ikväll men kläderna gör mig galen just nu , jaja efter resturangen blir det hem till Sofie och vidare på fest förhoppningsvis vilket bli riktigtriktigt roligt. Nej dags att göra sig i ordning.

m.s

utgång.

just hem kommen från skolan där vi hade nationella prov i engelska, de gick väl si sådär är ändå nöjd över mig eftersom att jag har väldigt svårt för engelska. Nu har jag precis snackat lite med elina så vi har bestämt att vi ska ta oss en fika på 1344 vilket ska bli himlans trevligt eftersom att jag inte snackat med henne på hur länge som helst.
åter kommer senare..

ett stort tack..

måste verkligen tacka alla kompisar och släktingar för den underbara födelsedagen som jag hade igår. Igår mådde jag som en prinsessa verkligen, alla fina saker jag fick och all uppmärksamhet, verkligen ett stortstortstort tack.          Hade ju då kalas för släkt och vänner som jag berättade tidigare kämpade jag med min tårta och den blev faktist rätt god iallafall. Va riktigt nervös för att den skulle bli helt misslyckad men den blev verkligen kanon. Så jag kan inte säga mer än en lyckad födelsedag.



tapetsering..

.. det blev en riktigtriktigt stor besvikelse jag hade tänkt mig att det skulle bli sjukt roligt men det sög totalt.
jag satt mest och tråkade och frös det ända lite roliga va att jag och jonna va extremt snygga i våra arbetskläder. haha.. men det gick ändå,     fick också reda på att polen resan är inställd och då blev man ju ännu mer besviken , båten skulle läggas på varvet i gdynia just på söndag och allt. tristtrist men den blir av om två veckor så ser framemot de nu istället ..        Mamma kom just hem med lite thai mat vi ska äta nu sen bloir det fixa i ordning inför kvällen.       



hörs later.. image70                                                                                                                                             

hurra hurra hurra !

fyller 16 år idag då. Såklart vaknade jag utav massa sång och presenter precis som väntat, men det är alltid lika kul. Älskar traditioner faktist iallfall när det gäller sånt.     Ikväll ska jag bli firad med blommor och blader, en jädrans massa folk kommer hit vilket bara är så himlans trevligt tycker jag.        

image68


gäsp.

Sitter här och gäspar för fullt, dags att lägga sig. Nu är tårtan halv färdig få fortsätta med dekortationen imorgon.
Nej dags att sätta stop för idag.         Imorgon lär jag vakna med att hela familjen strandberg står och sjunger för mig. Alltid lika dåligt sjungt men de är en dration och drationer är till för att hållas (:


natti / m.s

tårtbakning..

Tog precis ut min andra tårta ur ugnen den första blev helt rinnig och lustig så fick bli att jag bakade en ny, mamma erbjöd sig igår att hon kunde bakat en men jag älskar att baka därför gav jag mig på det själv. erkänn att det är lite kul när man har bakat det mest själv? det tycker jag iallafall. Idag har det blivit skola i tre timmar, blev inte tapetsering utan de blir imorgon på min födelsedag och allt så kan ju inte bli bättre dag faktist. Efter skolan kilade jag och jonna ut en runda på stan hittade allt mellan himmel och jord men blev att jag inhandlade ett skärp från glitter och en ny fonduation. Sen joinade hon med mig hem och jag lagade lite mat till oss eftersom att hela familjen hade andra planer ikväll. Nu har jag precis kollat på top model och som sagt bakat tårta så nu måste jag ner och skära tårtan och lägga emellan jordgubbssylt och vaniljsås.  

hörs innan jag somnar.  ciao<3


sovmorgon.

goddagens, efter en skönnattssömn så bestämde jag mig för att ta en sovmorgon. Va egentligen skolshowsmöte men skippade det och tog sovmorgon istället, nu är klockan strax 11 och jonna ska komma hit och äta lunch, när vi ätit en god och nyttig lunch dra vi oss vidare till skolan för att tapetsera vilket ska bli riktigt häftigt att prova faktist. Den där tapetsera vägen har stått nere i tekniken sen jag började i 7an och man har verkligen viljat testa och nu idag ska vi faktist få chansen. RIKTIGT KUL . Nej dags att börja med lunchen.      
Ikväll har jag fullt upp inför imorgon då jag fyller år och ska ha kalas.

M.S


1 april..

efter en promenad med jonna så sitter jag här i min fotölj med datorn och kollar på "so you think you can dance?" är väldig trött efter skolan  så blir nog att hoppa i säng snart faktist så om de blir tomt här under kvällen så vet ni vad som ha hänt . Men det är ju som sagt 1 april idag har faktist inte blivit lurad idag (  vad jag vet )  vilket är kryss i taket för det bruka jag altid bli faktist. Dagen ska jag fakist inte klaga på  annars haft bild med jonna från 08.00 - 14.00 vilket är så sjukt  soft. vad har ni andra gjort där ute i världen då? hoppas iallafall allt är perfekt, nu är de dags att slå ögonen mot tvn och stänga av datorn men hörs senare pojkar och flickor damer och herrar.


/ m.s

ätnligen..

gud vilken tid det har tagit att få igång denna bloggen, känner hur jag verkligen har tappat läsare.
Dom här dagarna har jag iallafall gått i skolan det betyder allså att lovet är slut vilket jag saknar redan. Vi har ifs rätt softa veckor nu eftersom att 8orna är på prao så vi 9or och 7or har speciall schema i hela två veckor och det är ju riktigt skönt faktist. Så en riktigt bra start är det iallafall. Idag är det ju också en riktig vårdag så idag blir det en promenad med jonna vilket ska bli väldigt skönt eftersom att jag suttit inne i skolan hela dagen och varit och stor handlat med mamma inför torsdag då jag fyller 16 år,       längtar verkligen tills min födelsedag även att tiden bara rinner i vägen, heregud snart är jag typ 20 heregud är inte klokt om jag tänker efter, bara 4 år kvar liksom ! Nej nu är det dags att sätta punkt för denna minut.  Ska kolla dom tre nya avsnitten som kommit av 2900 happiness innan vi ska äta middag. Jag är riktigt hungrig ska jag säga er !

men vi hörs senare.

todells.

RSS 2.0