snygg sexig singel

HAHAHH, här sitter jag och mamma bänkade framför tvn med popcorn i handen och kollar på snygg sexig singel, den är ju verkligen så flickig tycker jag. jag kan inte mer än säga att de är en utav mina favorit. om ni inte ha sätt se den NUUU! jag rekomendera den verkligen.               

farväl karlskrona

Sådär nu har jag och ammie pratat oss i samman lite, och nu tänkte vi åka till karlshamn imorgon. Vi åker då till min lilla farmor bara ta det lungt, äter oss feta på massa mat och godis kanske träffa lite mysigt folk och bara ta det helt lungt. visst låter det skönt? Har inte riktigt bestämt när vi kommer hem, men någongång denna veckan iallafall.

kort hår

då var man den där gamla korthåriga matilda igen, alltså min hårförlägning är borttagen den var ju sjukt sliten och hade knappt några vaxbitar kvar, så hade helt enkelt inget val där. Men jag lider inte utav det jag åkte istället hem till min lilla ammie och mös där till 17 tiden då åkte jag hem åt lite kakor med linnsan och edvin sen traskade vi bort mot affären handlade lite mat till grillningen och när vi kom hem så blev de att grilla ute i blåsten.

söndagkväll

var ute en runda innan, mötte upp elin och julia vi drog ner till stranden där blev det att vi satt och snackade massa minnen. Åt jätte goda karameller som julia köpt i frankrike och bara hade det allmänt mysigt. Nu när jag kom hem så var fotbollen igång och jag hör hur gubbarna ute i soffan sitter och skriker. hahaha gud vad härligt med lite fotbollskänsla i huset. Nu ska jag borsta tänderna, ringa lite samtal och läsa massa tidningar.

bilder från igår lördag

här får ni lite goa bilder från igår lördag..



Sabina och mimmi va goa och glada.


jag och elaine på festen hos sebastian.


kärlekspar och partypinglor


cykelmimmi, denna bilden blev den sista för kvällen och där splittrades vi och
jag och johanna drog till piraten och shakade loss.




mätt och belåten

Kom precis hem från stan, där blev det äta kina mat med Elina. Bestämde även att vi skulle ta oss en tripp till götet på onsdag. Shopping och Liseberg står på listan, kul va? göteborg är sån sjukt mysig stad tycker jag, och med elina som sällskap kan det ju inte bli mysigare.      Så nu har jag något att se framemot denna veckan iaf, WOHO! 
nu ska jag dra mig till sängen ta en tuplur och sen möta elin och julia för att softa in kvällen.  


heta lördagkväll

herejävlar vilken rolig kväll jag hade igår.
från den ena festen till den andra och hela alltet slutade med att jag och johanna shakade loss på piraten.   
Hur vi kom in där fattar jag inte riktigt, men jag ska verkligen inte klaga. Människorna där va helt crazy och allting va bara så lyckligt.      idag är jag dock sjukt trött så blir att slappa med elina och sen träffa lite annat folk mot kvällen..



18.04

Precis gjort mig i ordning och snart kommer lite gäster hemhit för att grilla och äta gott.
Efter middagen blir det att jag möter upp johanna elaine och sabina för att antingen hyra film eller festa. jag är redo för vilket som . Nu ska jag dra mig neråt äta lite goda snittar mamsen har gjort  och dricka en massa champange.

SKÅL för denna kvällen.

Hej lördag!


godmorgon
allesammans, vaknade nyss av ett sms från jocke som skrev en liten rolig rad till mig.
kvällen va väl sisdär igår, den blev helt enkelt som man gjorde den. Och eftersom att jag har världens partyvänner så blev den kanon faktist. Idag ska jag ta det lungt nu på morgonen sen blir det träffa lite folk och grillning .

stranden nästa.

Sådär då är jag mätt och belåten, blev dock att jag åt hemma kände att det blev för stressigt annars. Så blev köttfärspaj istället, riktigt gott det också! Nu ska jag dra mig in mot stan träffa upp folket och sedan dra till stranden och möta upp ännu fler godingar.
 
hoppas ni andra få en lyckad kväll , eller ni kanske bara ska sitta hemma och kolla film? det är ju mysigt det också faktist. ha en underbar kväll iallafall.

pusss-
hörs kanske i natt.

åska och dunder

höll nyss på och skita ner mig så som det blixtrade till, men ser faktist ut som det ändå börja klana upp nu. Har regnat en stund nu och det vill vi inte ha. vi vill ha sommar ellerhur?

woho..

JAG KLARADE DET , nu är jag lycklig kan jag säga.
Så det firades med 2 chicken burger på mcdonalds, denna gången med jonna.     Chickenburger är våran speciallare faktist, så grymt god och eftersom att jonna lärde mig äta den så får det bli våran hamburgare. Så nu ska jag snart hoppa in i duschen ta mig frescha kläder, eller eftersom att jag har långt tid på mig tills kvällen så ska jag nog ta ett bad och ta på mig lite mysig ansiktsmask sen efter det göra mig  i ordning hur länge som helst, vid 18 tiden blir det resturang och sen fest på badstrand.             

jisses vilket go dag jag har framför mig,   

slutprov

Då ska jag snart vandra bort mot skolan för att göra det sista provet, hoppas verkligen på att jag klarar detta nu. Ni få hålla tummarna för mig. Jag håller iallafall tummarna för mig själv, detta är typ chansen i mitt liv känns det som.
Men nu ska jag göra mig klar. hör av mig när jag är hemma.

innebilder.

Har får ni en av dom första innebilderna,        



ingen lust och ork

javet, det har varit tomt med inlägg och bilder här, men lusten och orken har inte funnits faktist. Ibland tror jag alla känner så, inte sant? Men nu tar jag nya tag iallafall.        Så jag kan ju berätta att jag nyss kommit hem från stan där jag millan maria och mimmi käkade mcdonalds, vilket var fruktansvärt gott. Va så grymt sugen på det så blev jag slog en pling till dom så dom joinade mig. Så nu sitter jag här, imorgon är det slut prov i engelskan. jag hoppas verkligen på ett bra resultat. Så håll tummarna åt mig är ni snälla.          Tänkte även lägga in lite bilder som är tagna från dagen, både utomhus och innefrån.         Kul va?       

fortfarande storm

Stormen är fortfarande kvar och jag vill helst fly ifrån sverige just nu, men mamma och jag har lite funderingar på om vi ska dra till mallorca ihelgen. Vi få se om det finns hotell och så, men förhoppningsvis så är det slut eftersom att ingen vill vara hemma i detta vädret, men vi få se helt enekelt. Jag ska iallafall byta om lite nu och sen ska jag dra mig in mot stan och möta upp lite goingar för en god fika.      Ikväll blir det läsa på lite engelska som jag ska ha prov på på torsdag. Har inte klarat av engelskan för högstadiet ännu så jag ta igen det nu denna veckan.         

storm

då var det dags att dra sig mot sin goa säng, tänkte läsa klart tidningarna som jag inte hann innan och sen ska jag bara krypa ner undertäcket och vara glad att jag har tak  över huvudet.         Det är ju rena stormen ute så jag kan säga att nere på stranden blev det inte länge,  men mysigt med en liten promenix iallafall.      Då var det dags att sova,

pussen*

olearys nästa

Blev lite ändrade planer inför kvällen , mamma och pappa var lite sugna på att dra till olearys och käka så blir helt enekelt att joina dom.  Efter det blir de antagligen möta upp gänget för att traska ner mot långöbadstrand. Är egentligen fruktansvärt trött men ska försöka orka med kvällen en stund.

klockan tickar



gud vad tiden har gått fort idag, har inte hunnit med någotting känns det som.      Men nu sitter jag iallafall här framför skärmen nyss hem kommen från stan där jag fikade med Sofie rasmus och Jocke. Blev en kycklingpasta på 1344 gud så gott säger jag bara. Nu när jag kom hem upptäckte jag även att veckorevyn hade kommit på posten och igår köpte jag även två andra tidningar som jag inte hunnit läsa så tänkte göra det nu för sen ska jag vandra mig bort mot stranden med hela ligan.               

helt död

jag är verkligen helt död efter denna midsommar helgen, men de är det värt kan jag säga.  Den har varit sjukt lyckad och ända sen i torsdags har jag haft roligt , tyvärr har det blivit lite sömn men ska försöka ta igen det nästa veckan för denna veckan är det upp vid 7 varje dag.         Men nu är jag iallfall hemkommen från karlshamns trakterna och jag ska snart bege mig till stumholmen för att möta upp lite folk där, blir nog dock inte så länge där utan blir nog hem och sova sen.
 


( bilden är från huset i karlshamn )


dagen efter midsommardagen




 javet, jag bara försvann igår. men folket från karlshamn ville att jag skulle komma dit så hastigt packade jag min väska och tog tåget till karlshamn där mötte mamsen upp mig på tågstationen och vi åkte till matvik och grillade med massa trevliga personer, allt från släkt till vänner. Jag som hade planerat att  ta det lungt och verkligen inte festa. Men där sprack min plan  och jag och kusin for till den ena grannen efter den andra. Även massa andra party pinglor kom förbi efter fotbollen så då blev det dricka snaps och grilla korv.     visst lät det  mysigt?

midsommar




herejävla
r vilken midsommar, ingen jag kommer glömma i första taget kan jag säga. 
Men den va både mysig och riktigt rolig, började festa redan vid 15 tiden då vi grillade grillspett och hade trevliga snack.   Efter det blev det singstar och  fete disco i mitt vardagsrum på natten blev vi hungriga så jag satte igång och grillade korv vilket va hellyckat rasmus tyckte dom va lite gamla men asch det gick och äta. Vid 5 tiden gick jag och la mig en timme sen blev det sätta igång och städa.       Nu är vi alla helt döda och jag säger bara att vi hade verkligen världens goaste midsommar.           

godmorgon midsommar

vaknade redan vid 7 imorse och va hur pigg som helst hur jag nu kan va det när jag somnade vid 3 tiden är ett stort mysterium, men i vilket fall låg jag kvar i sängen snackade i telefon och smsade. I rumet bredvid låg Elaine och snarkade som en gris, vid tio tiden vaknade hon äntligen och vi satte igång med att baka kladdkaka inför ikvällen som kommer bli kanon, vid halv elva tiden kom mimsan och Sabina som dissade oss i natt för några killar i lyckeby, hahaha men de är lungt ändå babes. Nu är det midsommar afton och vi ska vara goa och glada. Började redan lite smått igår , nej nu ska jag dra mig mot affären och inhandla det sista, mimmi följer även med mig.

cilivippen.


elaine sussa gott, :)

krans inför imorgon.

Då var man hemma från marknaden där jag inhandlade ett linne som Elaine och Sabina nästan tvingade mig på blev även en krans inför imorgon och ett par strumpbyxor som alltid kan behövas. Nu tänkte jag beställa lite kina mat och sen  dra mig ut för att träffa folket.     






lövmarknad

godmorgon eller jag kanske ska säga god lunch? jag ska godförmiddag till elaine så det kan jag säga till er också.
Så god förmiddag.               
Håller på att göra mig i  ordning för att dra in till lövmarknaden för er som inte vet vad det är så är det marknad vi har här i karlskrona varje år dagen innan midsommar,    där ska jag möta upp Sabina och Elaine, elaine och jag ska köpa midsommarkransar och nya klänningar tills imorgon. VAd säger ni om det ? Midsommar kransar är ju bara sån midsommar stämmning ellerhur? Så det är vad vi ska göra där inne, vi kommer säkerligen träffa på mer än hela karlskrona så lär väl vara hemma om sisådär 7 timmar eller något. Tar alltid sån jädra tid när man går där. Men kul är det, jag fyndar alltid på marknader.

vad jag hittar där få ni se när jag kommer hem ,         syns då .

fotbollskväll


Då hade jag och mina kära vänner fotbollskväll här hemma, blev dock ledsna när det stod 2-0 till ryssland så vi stack ut och kollade läget på gatan istället, blev att vi satte oss i parken och snackade om midsommar. Känner på mig att midsommar kommer bli otroligt roligt, ska dock inte avslöja än vad jag ska göra. Men jag kan lova att de kommer bli riktigt riktigt nice. Nu ska jag dra mig mot sängen, imorgon blir det lövmarknad och shopping inför midsommar. Möter nog upp Sabina och Elaine inne i stan.

hörs imorgon.



internet strejk

Sådär äntligen funkar mitt internet, det har varit lite krongel på gatan så därför har det varit paj och mina mobil inlägg har tydligen inte heller levererats vilket är konstigt tycker jag ! men nu funkar det och jag ska verkligen bli en aktiv bloggare nu hade jag tänkt, jag kan faktist säga er att jag har startat ett lite nytt liv. Ska börja skärpa mig med både det ena och det andra. Så från och med nu så börjar jag mitt nya liv.

och dagens planer är att äta en god sallad, titta fotboll med rasse jocke och elaine och sen plugga lite faktist även att jag har sommarlov.


låter det bra?

ammies härliga säng

Ammie och jag ligger här och softa i hennes sköna säng, gjort det i några timmar nu känns det som. 
Hjälpte henne med lite bilder innan men efter det blev fixat var vi så trötta att vi la oss för att snacka lite, satt på mtv och halv sov till ett program. Men nu ska jag snart pallra mig hem till min lilla familj för att äta middag med dom och sen vila upp mig. är trött som en snigel så skulle kunna somna när som helst.
men kände att jag var tvungen och träffa ammie innan hon åkte, och nu undra ni vart hon ska , jo hon ska till norrland för att ta det lungt i den härliga miljön där. Och det tycker jag hon gör alldelles rätt i faktist. 

slut skrivet för idag, nu ska jag sätta punk på detta inlägget. 

hörs senare. 


23.45

Då har man haft en trevlig kväll med trevligt folk, blev mest att vi pratade och gick en sväng nere på långöbadplats där killarna skulle bada men fegade ur  när dom såg en svan. haha där kan vi kalla dom fegisar. eller ? Iofs hade inte jag heller vågat bada då men jag är faktist tjej, inte sant? Men istället för att dom badade blev det att vi satte oss på berget och började små snacka lite planera en heldel inför sommaren osv. Känner på mig att denna sommaren kommer bli kanon lyckad. Den har ju redan börjat kanon, ellerhur?

nej jag är döds trött och ska faktist hoppa bums i säng, imorgon är det en ny dag med nya äventyr.

grönt är skönt

Nyss hemkommen från hoglandspark där det blev att jag la mig i det gröna och sköna gräset. Låg där ca en timme då solen gick i moln blev att vi gick bort och handlade lite på cityhallen jag och mina otroligt roande kompisar. Efter vi handlat där vandrade jag hemåt.  Nu sitter jag här snart kommer rasse jocke elaine och sabina för att únderhålla mig denna härliga kvällen. Blir nog film och massa mys prat.                         

underbar stund



Efter haft 15 olästa sms och 11 missade samtal så fick jag stiga upp, klockan va sisdär tolv och jag va sjukt trött men nu är jag uppe och är glad att jag joinade hem till mimmi igår, sjukt mysigt hade vi. Blev att vi gjorde oss i ordning kollade fotboll och spelade ölspel,  vid halv elva tiden körde mimmsans pappa in oss till stan där det blev junikalaset och lite röj på stan vilket va helt okej. På vägen hem pratade jag med ammie i timmar och det är ju inte fel innan man somna in.
Men nu när jag är uppe ur min mjuka säng ska jag hoppa in i duschen och göra mig i ordning för sen träffa lite goa flicks.


hörs senare.

mimmis lya

Sitter just nu på mimmis altan ute i kättismåla. Kolla fotbollen som är rätt spännande just nu faktist, står ju 1-1 hoppas på ett mål nu till sverige, eller vad säger ni? Efter matchen ska vi iaf börja små festa lite här hemma samtidigt ska vi göra oss i ordning lite   för vid 10 tiden drar vi in mot stan för att dra till tivolit och allt gott folk. Vädret värkar ju hålla i sig så det kommer nog bli jätte trevligt tror jag.



faaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaN , NU GJORDE SPANINEN MÅL OCKSÅ.
hur kan allt gå så snabbt? nej nu är det spännande måste dra mig,
ses senare.

karlshamnsfolk

Här sitter jag helt död mina kära karlshamns brudar åkte precis,  är helt döda från igår så vill helst bara sova men dtet har jag dock inte tid med. Bror och mamma fyller år idag så blir att fira dom med massa god mat och fika! Och jag som skulle sluta fika, asch det är sommarlov få ta tag i det senare. Nu ska jag hoppa in i duschen ta på mig lite rena kläder och pallra mig ut för att umgås med släkt och vänner.

ses senare.

lyckad kväll?

Igår var det då skolavslutningsfest, blev först stranden en stund sen vidare in till stan och junikalaset. Även mina kära karlshamns brudar ringde och  ville komma så det blev att dom sovhär och var med och festade till midnatt. härlig kväll med härligt folk må jag säga, ingetting blev väl som planerat eftersom att vi splittrades ganska mycket men alltid kul och träffa nytt folk tycker jag.

skolavslutning,

sådär då har man slutat nian, kommer verkligen sakna människorna och klassen grymt mycket . men ska verkligen bli trevligt och lära känna nytt folk. Så för att vänta in sommarlovet blir det party hela natten låång vilket ska bli grymt kul. Nu ska jag ta av mig klänningen och sätta på mig en ny. ( bilder kommer )

21.30

Klockan slog precis 21.30 och jag tänkte dra mig mot sängen redan nu, är sjukt trött och vill helst bara glömma denna dagen och vakna upp till en ny. Innan jag somna tänkte jag kolla på skolshowen och längta tillbaka till den stunden då hade jag så grymt kul ska jag säga er.               

slänger upp en bild från skolshowen. 

 
erkänn att det ser roligt ut? att bara skrika ut...

matilda speciall

Har precis ätit en god tallrik med kyckling sallad majs dip och tacochips, det är något av de goaste som finns. bara sitta och små plocka lite. Blev dock att sitta och äta själv eftersom att familjen är hos grannen ifs var det bara skönt, känner att jag behöver vara lite för mig själv just nu faktist. I vilket fall så är det ju skolavslutning imorgon, kyrkan kommer väl vara dryg som vanligt men senare mot dagen blir det partyparty, vad säger ni om det? 


mardrömmen slog in.

vid 12 tiden blev det att jag drog till hästö för att umgås med flicksen där, det blev sjunga singstar och måla naglarna. vid 17 tiden blev allting till en mardröm så kände att jag behövde åka hem till ammie lite och där tog ammie och jonna hand om mig. tack för det tjejer. Nu är jag hemma efter mycket om och men och jag ska pallra mig ner i köket för att göra lite kyckling sallad och god dressing är helt utsvulten har inte ätit sen vi åt den där wienekorven vid 10 tiden. Så nu ska jag pallra mig neråt. 

ses snart.  


klassensdag!

Idag har vi då haft våran sista klassensdag tillsammans , även sista dagen då vi gjort något tillsammans. Sjukt sorgligt börja detta kännas men vi få överelva. Började dock spöregna när vi var där nere på beachen så blev att rusa hemåt efter bara någon halv timme. Men som traditon så åt man sig en grillad winekorv. Det är sånt vi gör i vår klass liksom.
Annars idag ska jag bara fixa lite tills imorgon kanske bli till solariumet en runda men annars ingetting planerat. 
 Vad har ni för planer ?

ge mig sommarlov.

nyss hem kommen från stranden där gymnasiet hade samtlats upp för att festa in sommarlovet, gud vad jag också vill ha sommarlov nu. är dock bara två dagar kvar men ändå vill ha det nu, känns som att de bara är min skola som inte har sommarlov nu. både min bror och gymnasiet har slutat idag menmen få hoppas på att dagarna går snabbt nu.
 Annars ikväll har jag mest tagit det lungt åt kycklinggratäng innan vilket var sjukt gott efter det messade malin och sandra att vi skulle ner till långö där det var fest så där stannade jag då tills nu. Nu tänkte jag krypa ner till sängs och läsa paus och sen sova.

060811-outfit


Eftersom att det blev shopping idag så slängde jag på mig min nya jeans kjol från topshop och till den tog jag min vita shorta från vero moda.  en snabb och enkel outfit,       vad tycks?

080611

hej på er snyggisar.
nyss hem kommen från staden där det var packat med massa studenter. Men studenterna hindrade inte mig för att shoppa, utan det blev en shopping runda med Ammie jonna sarah och Lovisa. Hittade faktist en skolavslutningsklänning äntligen säger jag bara, så nu är det klart. Skönt tycker jag att ha sånt överstöckat. Ifs så var det verkligen panik nu eftersom att skolavslutningen är på fredag och då vill man ju ha något frescht på sig. Så en klänning från kompaniet blev det. Märket miss sixty är det oc hden är lite beige aktig, ni få helt enkelt se den på fredag.

nu ska jag ta och tralla ner till mamma för att se vad det blir till middag.

mörkret.

Nu har det äntligen blivit mörkt ute, skönt !
Så nu blir det läggdags, imorgon blir det uppstigning vid 8 tiden för att sen dra sig till sjukhuset.

                   hörs imorgon !

vinst.

Då var det vinst till Sverige, gratulera säger jag bara.



fotboll,

heregud, jag har börjat bli intresserad av fotboll tror jag. Detta är ju bara så intressant mellan grekland och sverige.
tänk att ungefär hela världen sitter och kollar på detta? några hetingar som sparkar på en boll, det är helt sjukt och jag och pappa är helt galna framför tvn.        kul med lite stämming i soffan iaf.

mååååste fortsätta kolla..

 


göteborg.




Då var man hemma från glada och härliga göteborg. Gud vad jag älskar den mysiga staden, allting är ju sjukt härligt där. Blev iallafall bussresa upp dit med 9orna vilket var helt lyckat när vi kom fram till göteborg kom vi fram till vårt boende som var sådär halv skabbigt men det dög jonna jag och ammie fick en egen stuga som vi  bosatte oss i direkt, började ungefär direkt med att packa upp och byta om. men efter ca 20 minuter var det dags att åka och luncha blev dock bara bröd och sallad för mig eftersom att det serverades fläsk med löksås, och det är inte min smak direkt. Utan det blev att vi kilade till Liseberg där jag och Jonna började med att äta lite snabbmat. En french hot dog blev det för min del, första gången jag testade det men var helt okej faktist, men eftersom att vi var på Liseberg hade vi inte tid med att äta utan blev karusell efter karusell vid sju tiden blev det middag på järnvägsresturangen inne på liseberg där blev det en god köttbit med bearnesås och klyftpotatis vilket var en höjdare om man jämför med på dagen. Strax efter middagen springer jag ammie och Jonna bort till marabous hjulet och vad tror ni händer? Jo nummer 63 få sjärnvinst och vem tror ni har det numret? Joo är det inte fröken strandberg, heregud vilket lycka det blev där, kunde knappast andas. ja jisses. Så nu har man 2 kg choklad här hemma. gottigt. vid 22 tiden stängde iaf Liseberg och vi åkte hem till våran lilla stuga somnade efter en stund då vi hört grannarna bredvid festat en bra stund.       Upp tidigt idag på morgonen redan vid 06.15 ringde klockan, jag var död som en sill men det blev att pallra sig in i duschen slänga på sig kläder och bege sig för att käka lite frukost, därefter städar vi stugan och beger oss på guidetur genom göteborg och därefter en dryg timma på sjöfartsmusset. Efter musset får vi 2 timmars fritid då vi äter lunch och gå en runda på stan hittar dock ingetting så blir en snabbis till hemköp och sen vidare till bussen och hemfärd mot karlskrona. Så nu sitter jag hemma, skönt att komma hen nu iaf, träningsvärk i hela kroppen efter alla härliga karuseller igår. blev flumeriden 6 gånger och virvelvinden 4 så ni kan ju tänka er?


PACKNING .

sådär då var det dags för nästa resa, den bär av till göteborg för att ha dö kul på Liseberg nu innan man slutar 9an, grymt kul ska det bli. Tänk er själva, liseberg med världens bästa kompisar det kan ta mig tusan inte bli bättre. Så nu har jag precis packat klart så imorgon vid 07.15 ärjag  på plats på wämöskolan och 07.30 avgår bussen från karlskrona till göteborg och Liseberg där är vi tills på tisdag då vi åker hem efter en härlig shopping dag. Men för att  ni ska hänga med så tar jag både med mig laptopen och så mobil bloggar jag, bra va?

Så håll utkik, ni kan hitta mycket goheter.

kina nästa.

Sådär då är det dags att dra sig mot stan för att möta upp flicksen och sen dra mot kina resturangen. har inte ätit kina  på länge så är sjukt sugen.

hör av mig när jag är hemma.

båtutflykt

Eftersom att det är värsta värmen ute begav jag och några heta bruds ut på havet för att leta upp en mysig ö vi kunde sola bada och grilla på . Vi hittade en väldigt snabbt och på den ön hittade vi även våran kära rektor Gunilla, jag kan säga att det var ganska tur att hon var där annars hade jag blivit upp äten av alla fiskmåsar som kom när vi satt och grillade. På den ön va vi till ungefär 15.30 då begav vi oss ut på en sajtsing runda på havet men där  hittade inte  något mer än massa små ungar som började jaga oss med deras små båtar. Så efter en härlig dag på ön pallrade jag mig hemåt igen för att ta en dusch som jag precis gjort och nu ska jag göra mig i ordning för en mysig kväll med lite andra brudar. Blir avslutnings middag för vicke , asså hon ska inte flytta eller något sånt utan hon ska åka till Spaninen i en månad och jag kan säga att vi kommer sakna henne grymt mycket här hemma. Men hoppas på att den månaden går himlans snabbt.Så ikväll blir det då allså avslutningsmiddag för henne ,  Nu ska jag göra mig iordning  och slå en pling till Ammie.


bloggstrejk

Heregud vad bloggen har varit crazy dom senaste dagarna, min blogg har verkligen inte funkat. Men nu när jag kommer in här i blogg världen ser jag att dom har gjort om den en heldel så kanske beror på det. Eller? Inte vet jag.
Det har iallafall hänt en massa i mitt liv dom senaste dagarna, både positivt och negativ faktist.
Det negativa tycker jag vi strycker och att vi bara gå in på det positiva.
Då börjar vi ! 

i torsdags då jag skrev senast var det ju middag med 9orna en sjukt mysig kväll i gäslokalen vid hamnen efter god mat och roliga skämt så bedrog klassen och lite annat löst folk till Långö badstrand där världens maddröm kom vi behöver inte gå in på detalj men kvällen sög totalt. Så den kvällen slutade sjukt dåligt.
Jag vaknade iallafall upp på fredagmorgonen då blev det att jag solade och rädde ut det som hänt på kvällen innan allting löste sig och familjen åkte ut med båten mot tjärö där vi träffade alla goa karlshamns folk vilket var jätte mysigt faktist. vi grillade och sjöng sånger för glatta livet, en riktigt lyckad kväll .Det blev läggdags vid 1 tiden och jag somnade dirket i min dubbelsäng som jag har i båten otroligt mysigt. På lördag morgonen blev det att vi satt och åt frukost ute på bryggan och jag och klara la oss på båten för att bränna lite riktigt skönt. Vid tolv tiden drog vi vidare mot matvik och hämtade upp släkten vi åkte ut till hörviken för att äta på en jätte mysig resturang där, maten va toppen! Efter maten handlade vi lite fika och la oss på båten för att sola och fika tillsammans, riktigtriktigt härligt. vid nio tiden kom vi hem till karlskrona då vi lämnat av både släkt och vänner. väl hemma gör jag mig i ordning på ca 40 minuter och jag drar bort till saltö för att röja loss med vännerna. Kvällen var sjukt underbar och rolig. Nu är det söndag och jag sitter här mamma ropade nyss attt vi skulle käka lite frukost, så dags att dra mig efter denna samanfattning.






farväl wämö

jaha, då har man lämnat Wämö nu efter några år där. Alltid lika sorgligt och lämna en skola tycker jag. Men jag ser faktist framemot gymnasiet riktigtrikgit mycket. Så eftersom att det snart är skolavslutning och ett slut för oss så ska vi ha skolmiddag ikväll det innebär att alla 9or ska äta en god middag tillsammans och bara umgås sådär mysigt. Erkänn att det låter himla mysigt? Det tror jag det blir också, efter skolmiddagen drar vi till stranden för att träffa lite andra skolor och festar loss lite vilktet ska bli så himla roligt eftersom att det är sån underbar värme ute.
nej nu är det dags att dra sig , jag måste göra mig klar inför kvällen.

image302


kajak

Sådär ja , nu har jag provat att paddla kajak också. jag kan nog inte påstå att det är min grej vilket är synd för det är en riktig härlig känsla att glida runt på vatten ytan. Men eftersom att jag inte var så duktig och satt mest och var rädd så hade jag Lisa som fick paddla i storsätt hela tiden. Förlåt Lisa men tror inte vi hade levt om jag hade tagit över.
Men i vilket fall så var det en härlig känsla och jag ångra inte ett dugg att jag satte mig i kajaken efter mycket övertalande. Nu ska jag iallafall och dra mig till skolan för att ha språkval engelska och svenska.

have a nice day

image303


080604

då var det den 4 juni idag och det betyder att min kära vän Malin "mimmi" Jonasson fyller 16 hela år. Grattis till den pian. 
dagen  bestod av att jag försov mig men det gjorde ingetting eftersom att vi bara hade en lång och dryg musiklektion, efter det blev det matte och lunch sista matte lektionen i 9an YEEEEEEES. Fick reda på nationella och jag fick faktist VG vilket jag är riktigt stolt över. Efter det blev det SO och vi förbredde inför kvällen då vi skulle ha uppvisning för föreldrarna vi skulle visa upp våra årtal. Som ni vet så har jag ju jobbat med 60 talet så jag skulle spela twiggy i en pjäs men när föreldrarna kommit och allt va som bäst så kommer våran So lärare och förstör allting så ingetting blev som planerat. men det fick duga ändå, när jag kommit hem vid 21 tiden blev det ut en promenix med Emelie mamsen och Cia  skönt med lite luft efter en lång dag inomhus. Nu tänkte jag ta och sätta fart in i duschen sen gå och lägga mig och blir pigg inför att paddla kanot imorgon.

gårdagen

förlåt för dålig uppdatering. Har inte hunnit med någotting dom här dagarna, tiden har bara rullat iväg åt annat liksom.

Men igår blev det iallafall att vi käkade på olearys vilket va suveränt, sjukt god mat och sjukt bra bemötande. För min del blev det kycklingbröst med tzatsiki och klyfpotatis vilket va en höjdare. Efter det blev det att bror och hans rara vän Gustaf skulle köpa en glass på glassiären så jag traskade dit med dom och vi ställde oss utanför kyrktrappan så dom skulle kunna mumsa i sig den goda mjukglassen som dom köpt. Efter ca 1 timme då dom käkat upp sina glassar traskade vi hemåt och det blev att jag satte mig ner och gjorde färdigt so arbetet som handlar om 60 talet. Mode stog då på listan så blev att jag skrev en heldel om Twiggy som nu har blivit en av mina favorit modeller, efter jag skrivit om den skönheten blev att jag slängde mig i sängen och låg vaken till ungefär 4 tiden då det blev ljust ute. Hörde när tidningen kom sen somnade jag bums.

image300

oleayrs

hej, lever ni i hettan?
jag är nästan död kan jag tala om, det är ju så grymt varmt i luften och så grymt kallt i vattnet.
Men för det kunde jag inte stanna hemma utan jag fick pallra mig till skolan i tunna kläder och stå ut helt enkelt, blev en snabb dag och vid 14 tiden begav sig hela skolshows gänget till Olearys för att äta och kolla in filmen som nu har kommit ut på dvd. Riktigt mysig stämning faktist. Efter det traskade jag hemåt och stöte på en och annan som jag stannade och pratade med så istället för att de brukar ta en kvar hem så tog det en timme, men att träffa folk är trevligt tycker jag. Väl hemma så ringde pappa och frågade om vi va sugna på att äta på resturang ikväll och det var vi så nu ska jag ta och byta om och sedan pallra mig iväg till stan.

stilla.

gud vad skönt det var ute på det stilla havet. Helt spegelblankt var det och vi bara låg där med båten mitt i vattnet, helt underbart faktist. Blev att vi åt lite god mat i  båten och fikade en massa. mysmys, eller vad säger ni?
Nu måste jag tyvärr sätta mig ner och göra klart  bild arbetet klart men jag ska försöka fixa igenom det snabbt. Så jag sen kan ta en svalkande dusch och gå och lägga mig.

image297

image299



dagens

image296
idag blev skoloutfiten min nya marinblåa tunika från topshop
mitt slitna bälte från dorothy perkins och min nya väska från topshop.
Tänkte även köra den nu när jag ska ut på sjön. låter det inte bra?

nu börjar det igen.









Heregud vad mycket det är att göra här hemma, just nu skulle jag bara viljat stanna kvar i england och ha lika kul som jag hade för några dagar sen. Men tyvärr så har jag inte tid med det, utan här hemma är det en massa som måste hinnas med och som ska göras under veckans gång. Men som sagt så ska jag nog klara ut det som alltid.
Va ändå ganska kul och komma tillbaka till skolan idag, alla var så nyfikna om hur det varit så berättade nog historierna  59 gånger eller något. Men det är ju kul att du bryr sig iallafall.
Nu tickar klockan iväg familjen och jag ska ut och grilla med båten vilket ska bli tok mysigt. Det är ju verkligen sommar.
hör av miug när jag är i land.

klart.

ÄNTLIGEN är städningen klar. Nu kan jag iallafall gå och lägga mig med gott samvete vilket är bra.
Ska faktist gå och lägga mig direkt nu , ska snacka en stund med underbaringen och sen lär jag somna gott som attans. Imorgon ringer klockan vid 06 då är det bara att slänga sig in i duschen och göra sig  iordning för en skoldag som består av en massa onördigt.

dags att dra sig.
ses imorgon<3

sicken tid.

heregud vilket tid det ta att rensa en sketen gaderob. har ifs tagit några små pauser emellan åt. T.ex nyss då jag var ute med mats på skotern vilket är dööö kul tycker jag. Skulle kunna åka runt i flera timmar liksom. Men det har jag tyvärr inte tid med för tillfället istället ska jag blir klar i gaderboren och sen dra mig till båten och ut till sturkö förmodligen. Annars ikväll ska jag softa gärnet med min kära mor och far. Kommer säkerligen bli ändrade planer men dom löser jag då. Nu ska jag sätta fart christer skricker på mig.

rensning

Gud vad varmt det är ute nu, jag håller typ på att svimma. men jag ska inte klaga jag har bara inte vant mig ännu. jag tog i vilket fall en liten paus från solningen och började rensa ut min gamla gaderob istället.. det behövdes verkligen kände jag och nu har jag fått ny gaderob också så då är det mycket roligare med lite fräschare nyheter. Jag tänkte även ta mig tid och fota alla mina nya englandsköp under eftermiddagen så ska se om jah inner det i samma veva. Eller vad tycker ni? är ni inte sugna på att se mina nya clothes?

hett.

gud vad härligt det är här i sverige just nu, ca 30 grader varmt och solen skiner för fullt.
dessutom smsar jag med världens bästa kille också, så livet kan inte bli bättre ellerhur?
Eller jo har inte träffat mamsen ännu så när jag har träffat henne kommer allting blir kanon.
Nu tänkte jag dra mig till solstolen och få lite het bränna.

Pusss.


england 22-31/5 08

torsdagen den 22/5
image241
vi började med att träffas på angöringen för att åka tillsammans med jändel och sturkö skolan till scarborugh vi tog båten över från danmark till england.


fredagen 23/5
image245
väl framme i england blev det att vi stannade och åt lite gran. För att sedan köra vidare mot scaraborugh och få sitt boende.


lördagen 24/5
image248
första dagen i scarborugh morgonen började med två timmars lektion i  skolan helt okej faktist
efter lektionen bestod det av att leta upp alla goa affärer på shopping gatan och sen vidare till slottet. Blev även god lunch på pizza hatt och se när jag ryssland tog hem segern i eurovision song contest.
( på bilden är det jag och vicke vid en telefonautomat.)




söndag 25/5
image257
denna dag hade vi fri dag så vi fick göra vad vi ville, blev att jag och jonna la halva dagen på topshop där vi även mötte upp lite andra shopping sugna tjejer. på kvällen bar det ner till stranden där det blev att spela i spelhallarna.
 

måndag 26/5
image262
idag blev det att vi åkte till york det är en liten stad utanför scarborough, en riktigt mysig stad faktist
det blev i vilket fall att vi gick i cathedralen i en kvart för att sen rusa vidare till topshop där vi spenderade över 2 timmar. riktigt skoj faktist, blev en del inhandlande. efter york resan blev det att vi åt kvällsmat och senare på kvällen fick jag tyvärr åka in till akuten med min fot som blev helt uppsvullen dagen innan jag åkte till england. Så från 20.00 - 01.00 spenderades de tid på akuten. Men de roade vi oss lätt med.


tisdag 27/5
image265
blev 1 timmes skola idag som bestog av en massa roliga teatrar och lekar.
Efter den softa skoldagen blev det att jag och jonna sprang en runda på stan och sen vidare till internet cafet.


onsdagen 28/5
image274
denna dag var det först besöka tågstationen där harryporrte spelades in och sen vidare till flamingoland där de va både karuseller och djur. Efter några timmar där blev det hem och göra sig i ordning snabbt som tusan för att sen dra iväg på disco där jag och vicke shakade loss.



torsdag 29/8

image285
då var det torsdag och sista dagen. Vi hade fri dag hela dagen så blev mest att gå på stan och umgås med folket. På bilden ser ni Ian de är gubben som vi bodde hos. Sjukt underbar .


fredag 30/5
image289
idag började resan hemåt blev att vi stannade vid burge king och sen vidare mot färjan där vi fick vänta i  2 timmar för att få hoppa på.


lördag 31/5

image293
efter 18 timmar på en dryg färja så var vi på väg hemåt.
Och jag måste säga att resan har varit sjukt rolig. så tack för det mina vänner.


RSS 2.0