hej sverige.

Då har man landat i sverige igen, skönt att komma hem till sin härliga säng och mammas goda mat. det är nog de jag längtat mest efter på resan. Annars har jag haft otroligt kul folket som var med var ju helt underbara. Allt från bönder till riktigt goa ica människor. Gud jag har så mycket och berätta om denna resan och jag förstår om ni är sugna på att se massa bilder och det lovar jag att ni ska få göra också. Kanske inte ikväll men de kommer upp förmodligen imorgon. Tänkte faktist ta mig en skön dusch och krypa ner i mitt hemmaluktande täcke och sova i flera timmar. Jag måste faktist påpeka att det är väldigt varmt här hemma i sverige. I england var det faktist riktigt kyligt tyvärr. Så nu trics jag i sverige riktigt mycket .

dags att göra de ska skulle.
pusss.

internet cafe.

Hej , nu fa ni hora lite av mig igen. Har ni kollat in hemsidan jag tipsat er om ?
det hoppas jag ni gjort det iallafall. Nu sitter jag iallafall har pa internet cafet med robin tim och jonna va nyss ute pa en sista shopping tur. In handlade ett par nya skor fran barattats. Dom ar roda med en san ta dar framme. Ni fa se dom nar jag kommer hem. Idag blir det faktist bara packa och fixa ltie sma saker infor hem resan imorgon.
Sa pa lordag kvall ar jag hemma igen. SKa faktist bli otroligt skont och komma hem fast pa ettt satt kommer jag sakna det sjukt mycket. Alla underbara manniskor har, nar det galler underbara manniskor ligger sverige i la kan jag saga er. Igar var vi aven pa en nojespark har i england, riktigt haftiga karuseller och djur dar. Sag faktist en giffar for forsta gangen i mitt liv. Erkann maktigt ? Nej nu ska jag satta punkt och dra mig.
ses pa lordag.

Kolla.

tankte visa er att ni kan kolla har istallet nu medans jag ar i england. Det ar en resedagbok som ni kan folja som vi elever skriver varje dag. Dar kan ni aven se lite bilder fran vara dagar och sadara . Kul va? Sa kolla in den !

Rapport fran england.

hejsan allesammans,
antligen fa ni hora lite av mig, trevligt va? Forstar om ni har undrar hur jag har det och jag ska faktist inte klaga ett anda dugg, shoppingen ar pa hog niva och scarborogh ar sa himla mysigt maste jag erkanna. Det ar en liten stad utanfor england dar det ungfar finns allting. Topshop lar inte ga i konkurs kan jag saga. Dar spendera man manga timmar, for er som har missat det. DRA DIT! Topshop finns ju i sverige med liksom. Scarborugh ar ocksa mycket billigt vilket ar sa himla roligt. Idag har vi som sagt precis hittat ett internet cafe som ni da marker och det ar verkligen jatte billigt jag och jonna betalade 4 pund for 1 timme var alltsa 2 timmar. Hur billigt som helst. Sa hit blir det nog fler ganger om vi hinner. Har  jatte mycket att beratta men tankte ta de lite kort istallet, vi har shoppat varit i en jatte mysigt stad som heter york. Och det mindre trevliga ar att vi har aven besokt sjukhuset har. Akuten ocksa vilket inte ar sa roligt. Min fot blev dalig innan vi akte hit men jag struntade i det och gick med vark sa da blev det att vi fick aka in igar kvall. Mindre trevligt ellerhur? Men nu mar jag bra, dom gav mig lite medicin som jag ska ata 3 ganger om dagen sa det kommer nog bli susen. eller vad tror ni?

allt for mig just nu,

hejdå sverige.

Sådär då var allting klart inför imorgon, nu är det bara 8 timmar kvar sen sitter jag i en buss på väg mot england. Härligt, antagligen med en massa trevlig folk också vilket kommer bli kalas kul. Tyvärr berättade pappa att mitt internet inte kommer funka i england så bloggning kommer det antagligen bli dåligt med, men jag ska försöka uppdatera så mycket som möjligt med mobilen + att leta upp en internet cafe eller liknanade. braa va? Man löser alltid dåliga problem ellerhur? nej nu är det dags för mig att sova en stund. Ska ju upp om bara några få timmar.
men ha de bra i sverige nu, så hörs vi så fort jag få tag i en data.

pussen *

skolshowen 2008

här kommer lite till bilder från gårdagen. 

 image238

image239

image240

packning.

packningen är i fullgång, har precis tagit en paus för att ladda ner lite goa låtar inför resan.
Har ni några förslag så säg till är ni gulliga. Nu ska jag fortsätta att packa, åter kommer senare .

frisören

Då är man hemkommen från frisören där jag spenderade min morgon och förmiddag. Blev att slinga och klippa sig nu innan man drar till england. Åker ju redan imorgon bitti,  man är allt lite pirrig. Men det kommer bli super kul de är jag nästan säker på faktist. Så efter frissan blev det en shopping runda med Jonna blev även en fika efteråt då kom även Ammie och gjorde oss lite sällskap vilket bara blev ännu trevligare. Min kväll kommer även bestå av att packa och en sväng bort till affären för att inhandla lite godis inför resan. Vi ska ju liksom spendera mer än 24 timmar på en buss.

Så dags att ta tag i packningen.

nu är det över.

Jaha, då var det över. Skolshowen gick kanon, allting gick som förväntat faktist så det kändes riktigt bra. Tror både vi och publiken blev nöjda vilket det kändes som iallafall.
Saknar folket gör man redan faktist, man blev liksom så nära allesammans, riktigt kul faktist.
Så nu ser man bara framemot avslutningsmiddagen också, då blir det en återsamling riktigt kul.

Jag väntar även på bilder från fotografen så blir bara lite bilder bakestage ochsådära. Hoppas ni nöjer er med det så länge.


image231
( här låg vi trötta i måndags morse.)

image232
( jag sofie och mimmi kollade på genrepet. )

image233
( måndagens genrep )

image234
(måndagens genrep)

image235
(glassbrudarna, denna bilden är från igår tisdag. Blev shopping och glass innan showen började)

image236
(sminkning innan första showen)

image237
( och här har ni mig)

lång dag.

gud äntligen hemma, riktigt lång dag idag och har en ännu längre dag framför mig imorgon.
idag har vi fixat allt med ljud och ljus så nu känns det att de verkligen är på allvar. Jag kan inte mer än säga att det kommer bli grymt. Konserthuset kommer vara proppfullt imorgon och alla kommer skricka av impan. gud vad snyggt det kommer bli. Nu väntar i vilket fall sängen för mig, 07.30 imorgon ska man vara beredd att vara på scen för att köra de sista genrepet innan första föreställningen imorgon som är 13.00.

hör av mig så fort jag får tid.
bilder kommer även under onsdagen eller imorgon natt.

ha de bra så ses vi på scen.

övaövaöva.

Sitter här nu i mina snygg hiphop kläder. Känns inte som min stil direkt men det få duga inför uppvisningen och övningen idag. Kan vara kul att byta stil för några dagar eller vad säger ni? ( kommer bilder ) jag har iallafall precis satt igång plattången så ska ta tag i mitt hår nu tänkte sen blir det kila iväg till skolan för att fixa lite små saker och därefter vidare till konserthuset. Dagen kommer nog vara lång men den blir vad man gör den till ellerhur? Detta måste ju sitta nu eftersom att imorgon är ju showen. så önska mig lycka till, nu ska jag göra mig redo övning hela dagen.

titta vad jag hittade.

Nyss hem kommen från Sofies place där det blev en massa godsaker och mys.
Blev att papsen hämtade mig moppen ville inte starta av någon crazy anledning som vi inte orka snacka om just nu. Istället tänkte jag visa vad mamma visade mig när jag kom hem.. 

image230
på blts hemsida kan ni hitta bilder och video från repningen idag. 
alltid kul med smakprov ellerhur?
 

080518

nu slog klockan 20.42 jag har precis blivit klar med alla arbeten och övning inför morgon dagen. Otroligt skönt, nu väntar bara en pommes tallrik på michells med Sofie och mimmi. Erkänn mumsigt denna söndag kväll?
Men det blir inte förren vid 22 tiden för först ska vi fixa mimmis löshår. Så nu måste jag rusa och göra mig i ordning för att åka till Sofies place. hörs senare.

fläskfile med färskpasta.

Efter en lång dag med massa repeteringar och genrep sitter jag här nu med laptopen på köksbordet och bredvid står det en tallrik med färskpasta och fläskfile och en god brunsås. Hunger har jag känt av sen klockan 12 då vi egentligen hade lunch men det inte stog något gott på menyn. Så jag kan säga att jag var rätt hungrig nu. Repetertionerna gick iallafall jätte bra alla värka rätt nöjda nu till slut ändå. Ett tag var det typ tusen olika viljor men nu har vi nog enats om samma vilket är riktigt skönt. Imorgon är det repertion i konserthuset som gäller så innan dess så ska jag hinna öva lite här hemma ikväll vilket kan behövas. Men inann dess ska jag äta upp min goda måltid och lägga mig 30 minuter på soffan. Låter det inte som att de behövs?

(på bilden är det jag och Lisa när vi hade en tråkig minut)
image228

hit och dit

ingetting blev som planerat denna kväll utan de blev att jag tog en tur runt karlskrona istället. Känns som jag varit överallt under bara 2 timmar. Men de gick iaf, belv faktist att jag var hemma i god tid vilket va väldigt skönt. Behöver ha mycket kraft tills imorgon då de blir repning för fullt. Tänkte dra till skolan vid 10 halv 11 sen blir det hela dagen där. Ska repetera allting så då gäller de att man är pigg eller vad säger ni?
Så god natt på er nu.
 hoppas eran kväll har varit lyckad*

dansuppvisning.

Efter en skön ansiktsmask åt jag lite god thai mat med mamsen och bror. Därefter bar det av till Wämöparken för att kolla in när bror hade dansuppvisning i streetdance. riktigt duktiga småbarn som dansade, de va 17 olika grupper och vissa var duktigare än andra vilket var jätte kul att kolla på.       Så nu sitter jag här efter några timmar i parken. Blir förmodligen party ikväll med ammie och vicke vilket lär bli kanon tror jag.
 nu ska jag ta och fixa naglarna sen göra mig i ordning.


(brors streetdance grupp)
image227

ansiktsmask

Blev inget gymade för mig denna morgon utan jag tog en sovmorgon och en låång frukost med mamma istället.
Nu sitter jag här med en härlig ansiktsmask från NIVEA den ska sitta i ungefär 15 minuter, jag rekomendera verkligen denna ansiktsmask. Den ger verkligen en än bra hy ! Så om ni känner att ni inte hittat den perfekta ansiktmasken så har jag denna som råd. Den funkar perfekt.

image226

midnatt.

heeejsan, förlåt för att min blogg har varit helt off idag men har haft full späckat hela hela dagen.
Hade en kvart ledig och då skulle jag hinna byta om, så därför har min blogg varit tom idag. hoppas ni förlåter mig för detta. 
 
dagen har bestått av :
skola
lunch med jonna
frisören
shopping runda med Jonna
repning
grillning

Så som ni ser så har det varit fullt upp hela långa dagen.
Tyvärr är det lägg dags för mig nu, imorgon ska jag börja dagen med hård träning på gymet.
trevligt va? god natt nu på er.

image225

080515

Heeejsan alla trevliga läsare, eller heeejsan på alla otrevliga också för den delen.
Jag sitter och kollar igenom massa trevliga affärer som jag ska shoppa ihjäl mig i när jag landar i england nästa fredag.´Jag kan säga er att jag kommer shoppa galet mycket där , iallafall som de se ut  nu.
 det är ju faktist bara en vecka kvar tills vi drar till england och lever livet. Kommer såklart ha laptopen med er så ni kan självklart följa med mig hela resan. Kul va?      Jag längtar faktist nu,

nej nu måste jag sätta fart med pluggandet har inte pluggat ett skit idag, blev att jag stack till Sofie en runda istället vilket var mycket bättre enligt mig fast tyvärr växte mitt plugg berg..

          men jag hör av mig.
todi.

knackande gubbar.

godmorgon, sitter här med värsta frillan som jag fått av att jag fönat håret.
Jag är faktist nästan redan klar så jag har en timme på mig och göra vad jag vill, skönt va?
Det är pga massa gubbar som springer här fram och tillbaka och knackar både i väggar och annat. Men de är det värt för snart är allting på plats och då är det jätte fint, jag kommer ju få en helt nya gaderob också, vilket jag har längtat efter grymt mycket. Så snart kan jag bara ösa in massa snygga sommar kläder. Bra va? då lär ju min blogg bli mycket roligare också för den delen.

nej dags att bli klar, vill vara i tid.
 

skärpning.

Förlåt, ska verkligen bli en bättre bloggare.
Har verkligen lagt upp tråkiga inlägg denna veckan, men har inte umgåts med några.
Jag har varit totalt isolerad känns det som, men de ska de snart bli ändring på. Tyvärr ta pluggandet all tid och kraft men ska skynda på med pluggandet så jag hinner ut och röram ig lite också faktist.
Men nu ska jag sova,  är sjukt trött.
Men jag kan faktist berätta att jag hörde att Sverige vunnit med 3-2 i hockeyn, inte sant?  Tänk att jag förengångsskull vet någotting om sport. Jag är iponerad av mig själv.

nej natti på er.

in i det sista.

gud vad stressad jag är, ändå pluggade jag en heldel igår på sjukhuset. Men nu börjar det ju närmar sig skolshowen vilken jag måste satsa halv mitt liv på måste verkligen träna in i det sista nu. Kan tyvärr inte berätta vad jag ska göra men om jag hade berättat kan jag lova er att ni förstå vilka höga krav jag måste ha på mig. Sen har jag en massa skolarbeten som måste vara klara denna veckan i med att vi åker till england nästa torsdag. Så är riktigt stress inför de nu. Men nu ska jag sluta tjata om allt de jobbiga. Och tänkte fråga hur ni mår ? Hörde ju inte av mig igår kväll och de pga lite saker som hänt. Men nu är det hyfsat bra med mig faktist vilket jag är glad över.
hoppas de är bra med er också, jag måste sätta igång med att plugga.
hej så länge.


jallajalla.

Ligger här och glor rakt ut just nu, jallajalla är på i bakgrunden där håller dom i på i fullgång med att jaga en hund. hahah go film ellerhur? Om ni inte ha sätt den. Gör de då ! så rolig. Nu medans jag har legat här hela dagen har jag kollat en massa filmer och läst tidningar. Även pluggat en heldel. Får nog komma hem redan  ikväll *skönt*
jag vill hem och sova i min säng faktist. Så ni lär väl få höra mer av mig hemma i mitt hus senare.
pusss. *

Rum Karön

Hejsanhejsan, nu har jag packat upp allting och fått ett rum som heter Karön. Lite roligt att alla rum heter något ö namn.. Erkänn lite kul? Jag kollade nyss på Vakna! på 5an, åt även en ost fralla som en av personalen köpt till mig.Gulligt av dom tycker jag.  Dagen kommer väl vara rätt seg blir väl att plugga lite och sen bara ligga och dega i sängen. Efter lunch ska jag ta lite prover och sånt, sen kommer även erik och hälsa på mig vilket ska bli trevligt och träffa han. Snällt att alla tänker på mig, det betyder verkligen.

nej nu ska jag kolla igenom massa bilder sen ner på röntgen och göra ultraljud.
( jag är inte gravid )

sängen väntar.

godkväll eller godnatt?
vet inte vad jag ska säga, men jag få väl säga båda.
Jag är dyng trött så därför tänkte jag faktist ta och gå och lägga mig redan nu.
javet, klockan är bara 21.28 men jag känner att jag måste sova ut nu när jag få möjlighet. Dagen har varit stressig och grinig ingetting har velat som det ska nu i slutet så känner bara att jag behöver lägga mig ner och grubbla på annat. Inte för att en rolig dag väntar imorgon, jag ska upp till sjukhuset imorgon vid 08.30 ska ta prover och sen få se hur länge jag bli kvar  där, kan bli timmar och kan bli dygn vi få se helt enkelt. Men eftersom att jag kommer ha sjukt tråkigt där så tänkte jag ta med mig laptopen upp och en massa plugg. Plugget är väl sisdär rätt drygt men laptopen är nice. Ni få lova mig att skriva en rad och se hur det är med mig. Då blir jag iallafall glad. Hade liksom inte ni blivit det?

nej nu ska jag krypa ner  i min mjuka och varma säng.
natti..

jonna 8år.



erkänn världens goaste låt?
Mimmi visade mig denna idag, och jag blev helt förälskad.
Helt sjuk text men ändå så charmig på något sätt.
Liksom en 8årig tjej som rappar.

spexfoto.

Slänger in lite bilder från spexfotot idag..


image221

image220

image222
image224
image223

utvecklingssamtal.

Nyss hemkommen från de sista utvecklingssamtalet iallafall på wämö vilket är skönt, jag avskyr verkligen utvecklingssamtal. men idag gick de väl hyfsat bra iallafall vilket jag är glad över. Tyvärr var jag så trött så jag satt typ och  halv sov, men de beror nog på att jag somnade vid 01 och steg upp vid 05.30 precis som bestämt, hehe..
Idag hade vi även spexfoto, ni vet man brukar ju ha det i 9an. Det är iallafall tradition i karlskrona tror faktist dom flesta städerna ha det eller? har inte hört någon som inte haft det faktist, men vi va ju snygga faktist vårt tema va beach tema. Passar det inte bra i det fina vädret? Idag är det dock inte jätte varmt men ändå, kortet blev nog väldigt snyggt iallafall ( kommer med bilder ) . Annars idag ska jag bara plugga plugga och plugga. Både fysik och hemkunskapsprov denna veckan. Så bara att ge järnet nu vättni.
Dags att sätta igång, lägger in bilder från dagen senare.

05.30 ur sängen !

då var det dags att sluta smsa som jag just nu gör för fullt och istället ta och gå och lägga sig för att sen ställa klockan på 05.30 då jag ska vara inne i duschen. jag känner att jag måste vara i tid imorgon eftersom att jag ska skriva ut en arbete och sen inte glömma en pryl till skolan. För imorgon ska vi ha spexfoto och de är beach tema som gäller så blir att dra med sig hela sommargaderoben plus spann och spade, mer om spexfotot få ni veta imorgon . nu är det puss och godnatt.

fatta nada.

Är jag trög eller? Det värka just nu så, jag tänkte börja videoblogga men hurfan gör man? jag fattar att man måste lägga in på youtube först men hur gör man de då? Nu få ni läsare allt ta och förklara detta för mig.
Jag tycker personligen att de är kul med videoinlägg i bloggen och det tror jag också ni tycker , eller?
Så därför sättigång och lista ut detta om ni inte redan vet och sen skriv i kommentar fältet hur man gör !


repning och sjön

heeejsan allesammans, nyss hem kommen både från repningen och sjön. Riktigt härligt väder idag så blev att jag följde med bror och hans kompis ut på havet en runda, åkte och köpte glass och tankade skönt att bara ligga i båten och steka lite. Repningen i skolan gick även kanon bra allting är nästan bestämt nu så jag hoppas riktigt många kommer för skolshowen 2008 kommer bli kanon ! Så nu efter allt dansade och så är jag riktigt trött tog mig en dusch så nu ska jag vidare och äta middag vilket ska blir trevligt.
vad har ni andra gjort i hettan? Är ju verkligen grymt varmt, men få inte klaga nu för imorgon kommer ju kylan enligt metrologerna * suck * ..
nej nu är de dags att dra sig. 

image219

 


problem.

Som ni märkte la jag inte in något inlägg igår kväll men de va pga att bloggen hade lite problem typ. Tråkigt men kunde ju inte göra något åt saken, men iallafall.
jag var och åt kina med Elin riktigt trevligt, hade inte träffat henne på typ 1 månad vilket ha varit väldigt trist tycker jag. Efter kinan träffade jag ammie då blev det att vi gick till cityhallen och köpte en massa gooodis, sen slängde vi oss i sängen för att kolla körslaget och läsa tidningar men då smsade Lisa och ville ha med oss till långö badstrand så vi traskade ditåt vid 21 tiden, va inte något roligt där så blev att gå hem till Mia och kolla film med klasstjejerna och ammie istället, vilket var skönt de också. Dock var de skräckis och de är inte min favorit, men whatever. Kvällen va faktist helt okej, va hemma runt 24 tiden så de va helt perfekt.
nu ska jag strax dra mig till skolan för att repa inför skolshowen.
Så blir att jag slänger in ett inlägg när jag kommer hem. då ska jag även lära mig hur man videobloggar. kul va?

pusss

image216

solning på stranden

Som ni ser på rubriken har jag varit på stranden och stekt mig lite. riktigt härligt väder, är ju typ 30 grader varmt ute eller något sånt. Helt sjukt och det är bara 10 maj, det ska man iallafall inte klaga på , ellerhur? Ammie ringde iaf mig innan och frågade om jag ville följa med till stranden så jag pallrade mig in till stan och ner på stumholmen för att ha riktigt trevligt med flicksen där, blev så hungrig vid 14 tiden så åkte hem och käkade lite och nu ska jag ta mig en dusch för att senare dra mig vidare till stan och träffa elin en sväng, efter det blir det kanske vollyboll med klassen vet inte riktigt men förhoppningsvis och senare blir det att driva runt med ammie , trevligt va?
Vad har ni andra för planer ikväll ? Är ju sjukt härligt väder så inne vill man ju inte sitta och dega eller?


image214


härlig kväll.

tjolahopp, har ni saknat mig?
jag har iallafall saknat er, haha.
igår var det ju både grillning och party sjukt go kväll faktist, först lite fest med klassen sen fest med allt annat mysigt folk, kände verkligen att jag behövde en sån här rolig kväll så va verkligen värt allting. Tog taxi hem från 01 nmed två malande killar vid mig , hahah riktiga sköningar. Dock var nog inte taxichaffisen så glad men de är liksom smällar man få ta. Idag ska jag iallafall bara sola antagligen kommer vicke och ammie och håller mig sällskap en stund senare ikväll blir de vollyboll med klassen nere på beachen. visst låter det somrigt?
jag kan ju säga att jag bara njuter av denna värmen. jag har längtat så sjuuukt mycket efter detta och nu är den här SKÖNT !  Så nu är de dags att sätta på sig bikinin och slänga sig i solstolen. 
 
ciao.


(ammie inne på toan, vi var lätt bäst på festen )
image213

fullt upp,

hejsanhejsan,
jag har/haft  fullt upp hela dagen därför slänger jag bara in ett snabbt inlägg nu.
Skolan rullade på som bara den vi fick god tårta av våran so lärare vilket var väldigt snällt tycker jag.
När jag kom hem blev det att åka in till stan med lillebror, skulle egentligen bara köpa strumpbyxor till mig men blev att han köpte en massa andra trevliga kläder när vi ändå va på språng. Blev att vi lunchade på 1344 vilket var riktigt mysigt, brukar inte bli att han och jag åker in till stan och gör sånt här så de va verkligen jätte mysigt.
Men nu har jag kommit hem, ska slänga på mig lite finkläder och göra mig i ordning för sedan dra från ena grillfesten till den andra. Så detta blev alltså mitt första och sista inlägg för idag tyvärr..
men hoppas ni andra njuter av värmen och den härliga fredag.
Hör av mig imorgon.
Pusssen*
image212

bra kombination

tjaaaaabbaa snyggon.
Sitter och plugga buddism samtidigt som jag skriver med mimmi på msn. kanske inte världens bästa kombination men den få helt enkelt duga. Ska ha läxförhör imorgon som nog inte kommer gå jätte bra men ska försöka göra det bästa ! Buddismen är inte min smak direkt, jag kollade även på spårlöst innan . Fy bubblan vilket känslosamt program men det är otroligt bra! Någon mer än jag som kollar på det? Sjukt bra i vilket fall.
tyvärr har jag inte tid oc hsitta här ska krypa ner i sängen och fortsätta plugga. SUCK .

men godnatt bloggläsare.

spårlöst

Sitter och kollar på spårlöst på tv4, blir alltid så deppig när jag kollar på det men ändå ska jag alltid ta och kolla på det jag är som jag är, men som tur väl sitter mimmi på msn och nördar sig så jag sitter och asgarvar. hahahha heregud vad kul man kan ha på bara en konversation helt sjukt. nej nu ska jag kolla vidare hör av mig efter.
pussen.

new shoes

image211

mina första skor utan klack, vad tycks?

fika på 1344

hejsanhejsan, hur har ni det i värmen?
jag är sjukt svettig och varm kan jag säga er. Men jag ska faktist inte klaga nu, vädret är ju helt underbart.
Idag har skolan rullat på hur snabbt som helst, vilket jag inte ska klaga på heller. Blev att åka dirket in till stan och äta lite god mat på 1344 med världens goaste Martina. Va ett tagsen hon och jag sågs så vi hade en heldel och snacka om. Blev även ett par nya skor som jag la undan häromdagen så nu är dom köpte hann ju inte igår men som tur väl va så fanns dom fortfarande undanlagda , riktigt glad för det. Jag lovar att visa dom snart.
Men nu måste jag kila ner till papsen och hjälpa han med grillen, snällt va?


hörs senare.

solning på engelskalektionen.

hej sunshines , solen skiner för fullt och här sitter vi och steker i solen. erkänn att de ser skönt ut?
image208




skol klädsel

image207
här ser ni hur jag ser ut idag,
har min högakjol från gina tricot ,
min vita (favorit) shorta från zara och min gamla skafs från gina tricot .
nu ska jag dra mig mot skolan och ha kemi , woho !

torsdag morgon.

Jag sitter här och knapprar lite, vaknade rätt tidigt idag så är redan klar * skönt* .
Räknade även ut att det är bara 14 dagar kvar tills vi drar till englad, sjukt skoj kommer vi ha.
längtar som bara den faktist. men dagarna kommer gå fortfortfort det lovar jag er. Speciellt när det är en sånhär värme nu liksom.

Och när det är soligt och varmt vill man ju bara sitta på en uteserving ellerhur? Så därför så tänkte jag att jag skulle sätta mig på waynes och plugga efterskolan.  Otroligt mysigt.

nej nu måste jag kilar. plattången är igång !
Pussen

god natt bloggen .

Nu tänkte jag ta och krypa ner under mitt gosiga täcke, tänkte läsa igenom pappret om buddismen en gång till sen ska jag släcka lampan och sova till sisådär 07.30 jag börjar vid 09.30 så jag har rätt god tid på mig då.
Slänger in ett inlägg imorgon när jag vaknar. natti mina bloggläsare.

goda nyheter om top model.

Då har jag sätt top model precis som varje onsdag, eller blir att jag missar det ibland men då brukar jag kolla på söndagar istället. men idag va de verkligen det bästa programmet.  BIANCA åkte ut , har velat ha ute henne ända sen början och nu äntligen åkte hon ut. skönt säger jag bara så jag slipper vara lika nervös för det nu.

image206

rent hus med bror

image205
slänger upp en bild på bror eftersom att han är mitt bästa sällskap just nu.

mums.

Sitter här och snackar med Sabina på msn, har riktigt heta planer för helgen. Först grillning sen vidare på en riktigt trevlig fest troligtvis. Erkänn att det låter helt kanon? Ska ju vara varmt hela helgen också. På lördag ta jag mig även en tripp till karlshamn för att hälsa på nära&kära. Åhhhh vad man vill ha helg nu .
Nej om jag ska ta mig lite viol glass och fortsätta kolla på rent hus. mums på viol glass säger jag bara.

fondution

tänkte ta och berätta om min fondution som jag köpte igår

min fondution som jag köpte från clinque igår var väl sisådär. Den täckte bra men kändes helt fuktig i ansiktet, den kan ju göra det i början men hela dagen tycker jag va lite obehagligt, men där är nog smaken faktist.
För er som gillar fuktiga krämer eller fondution så tipsar jag er om den, annars finns det faktist bättre.
jag tänkte faktist gå tillbaka till min maxfactor igen, gillar den mycket mera.
men som sagt, smaken är som baken.
Nu vet ni vad jag tycker om den iallafall

image204

optikern.

Nyss hemkommen från stan där det blev att rusa till optikern med mimmi, hon skulle kolla synen och hitta 2 nya brills vilket inte var det lättaste. Blev tillslut att hon tog hem några som hon skulle låna över några dagar. Tur att man kan få ta hem och prova några dagar iallafall. Är rätt glad att jag slipper prova glasögon, tycker det är otroligt snyggt med glasögon men är väldigt jobbigt och välja vilka man ska ha. men det ger sig, innan jag och mimmi drog till optikern träffa jag jullan en sväng, den underbaringen säger jag ju bara. Blev att äta lite och sitta och snacka om det ena till det andra. Hon är ju ny kär och det är ju bara så mysigt och sitta och lyssna på. Hon har ju även världens gulligaste kille också. hehe..
mja, nu kanske ni undrar vad jag ska göra resten av kvällen och de blir hårdpluggning ska ha buddist prov på fredag och jag ska även hinna se top model och rent hus. Så gäller att sätta fart nu , eller vad säger ni ?

outfit 080507

image203

ovanför här har ni outfiten för idag.
den bestog av mina högashorts som jag köpte på gina tricot igår, sen min svarta topp från mq och min gamla sjal från gina tricot. hyfsat nöjd faktist. Vad tycker ni? hade även mina öronhängen från gina tricot.

godmorgon!

Hejsan allesammans, sitter här och håller på att göra mig  i ordning. Ska snart smeta på lite av mina nya fondution från clinque som jag köpte igår. Hoppas på att den ska vara bra. Har lite andra saker av de märket och dom är kanon faktist ! Annars idag börjar vi med musik i skolan, riktigt segt men det få duga. Sen blir det lunch och efter det matte och so. Efter skolan ska jag träffa Jullan och ha lite trevligt med henne. Låter det inte mysigt?

ha en bra dag så länge allesammans.

shopping 080506

image198



image201

lite shopping idag trotsallt.
väska och shorts är från gina tricot
köpte även en ny fondution från clinque tänkte prova de märket. återkommer med hur jag tyckte de var.

Shopping tisdag

tjaaaa era läckerbitar.
 Sitter här och kollar på film med kasper som kom hit för en stundsen, kasper är världens söting som bor på andra sidan gatan, han ville fika och kolla på film så jag ställde upp på det. Alltid lika roligt och mysigt. Och de är skönt och ta  det lungt efter en häktisk shopping runda med Lisa Mia Gertrud och Axel. Inhandlade iallafall en väska och shorts ska även köpa ett par nya skor imorgon och förmodligen ett par nya killah jeans från breeze. riktigt nice. ( kommer bilder snart ) . Vad har ni andra gjort idag? Vi tog faktist även en glass på glassiären också. Blev såklart bananchoklad (som alltid) bananchoklad är nog världens godaste glass. Eller världens godaste glass är nog viol. Eller jag vet inte. Ni få prova och säga vad ni tycker ! Nu ska jag leta reda på min lillebror och sen följa kasper hem.
hörs.


här kommer solen.

Sitter och diggar till gyllene tider, därefter rubriken.
Hade matte nationella innan , gick toppen faktist. Fick kila hem efter det pga lite saker, inget som måste berättas. Men ska snart dra mig tillbaka till skolan och ha svenska med Christina och världens bästa Lisa. Efter det blir det kemi, WOHO haha. OR NOT !  Vi slutar iallafall vid 15 tiden idag och då ska nisse jag och Lisa in till stan en runda och inhandla en present till Lisas mamma, jag tänkte även se om jag hittade några snygga shorts nu när det blivit så varmt ute. Vad tycker ni om det? Blir nog även en glass på torget i det soliga vädret. mysmys..
nu  tickar klockan, dags att dra sig till skolan again.

sovtime!

Klockan rullar på som bara den och det är ungefär 3 timmar sen jag skrev sen sist.
Har hunnit med en heldel faktist, kan tyvärr inte gå in på det här är lite privat för det. men kul har jag haft iallafall. Imorgon är det dags för det sista skriftligga nationella provet i matte * skönt * vill har allting avklarat nu när jag snart åker till england. tror jag har glömt och nämna det men den 22 maj åker jag till england. Åker dit med skolan känner på mig att det kommer bli kanon kul faktist. Ska berätta mer om det när det närmare sig. Nu väntar sängen och tvn.

godnatt.


varma karlskrona.

hej min solstrålar.
Idag vaknade jag utav att klockan ringde vid 06.00 jag va så himlans trött så somnade om till kvar över istället. Snabbade mig in i duschen gjorde mig i ordning och packade gympa påsen. Mamma körde mig till skolan fast de var värsta fina vädret. När jag kom till skolan blev det matte med mimsan och Lisa. Vi är nog sämst i matte. haha.. iallafall vidare med gympa där vi körde 35 varv runt gympa salen och lite styrka. Skönt träningspass, min gympa lärare orkade inte ha gympa längre så jag tog en dusch och skuttade ut i solen. Skönt med värme, dagen rullade på och jag åkte in och träffade lite mysigt folk, blev en fika och sådära. Nu sitter jag hemma tänkte sätta igång och plugga men vill egentligen ut i det fina vädret. Klockan är strax 19.30 och de är fortfarande riktig sol och värme ute. Härligt vill jag säga. Enligt mamma ska det hålla i sig såhär hela veckan och bli ännu varmare i helgen. glassigt värre , ellerhur?

Nu kommer papsen hem från malmö så ska snacka lite med honom..
hare gott, sola lungt !

image197

lätt klädsel

image196

hade lite beslut ångest vad jag skulle ha på konfermationen idag, men blev till slut min höga kjol från gina tricot en vanlig vit t-shirt från h&m skärp från någon affär i köpenhamn och hudfärgade strumpbyxor som accesoares hade jag mina öronhängen från glitter och armband som jag köpte i polen.

Sofies konfermation



image195


Erkänn riktigt sommarväder idag?
Jag har iallafall Just hemkommen från Sofies place. Hon konfermerade ju sig idag , riktigt söt konfermation. Sofie sjöng ju vackrare än någonsin så man blev helt tråögd, hon sjöng dessutom "hallelulja" och jag blir alltid helt rörd när jag hör den. Efter konfermationen pallrade vi oss hem till sofie, jag jonna mimmi och hela Sofies släkt och åt grillspett med potatisgratäng riktigt gott, blev kladdkaka till efterrätt och lite present öppning också. Hoppas hon blev glad för prestenterna och det värkade det som iallafall. Jonna åkte hem rätt tidigt ifrån Sofie eftersom att hon skulle träna fotboll så blev att mimmi jag och Sofie tog en slappdag, släkten åkte hem efter en stund så då traskade vi ner till mcdonalds, tog en glass och jag pyste hemåt runt nio tiden. Nu har jag kollat på sanningens ögonblick, riktigt sjukt program men de va faktist helt okej. Nu tänkte jag packa ner mina gympa kläder tills imorgon och sen lägga mig i sängen och ta det lungt. 

Vad har ni andra gjort idag? 

 

kyrkan 14.00

hejsan puddingar.
 Är man inte glad idag? Det är 20 grader varmt och folk springer runt i t-shirt. En sån dag gör mig glad iallafall.
Jag har inte alls tid med att sitta här och skriva, jag måste göra mig klar för att bege mig in mot stan och möta mimmi. Vid 14.00 börjar Sofies konfermation och det är bäst att vara där lite innan så man få bra platser.
Men jag hör av mig när jag kommer hem, blir nog vackra bilder på sötSofie också.

hörs senare.
Pussen*


båttur.

Haft fullspäckad dag som ni säkert har märkt, har varit lite tyst i bloggen och de inlägget jag slängde in blev bara lite hastigt. men som ni ser  har jag lagt upp lite bilder från min lyckade kväll igår, riktigt skoj hade jag ju som sagt. Så idag har jag varit riktigt död, men har hunnit med en jädra massa för det. Blev en snabbis på stan efter det en god middag med släkten och därefter ut på sjön med båten som vi hämtade igår, riktigt mysigt . Bara låg där slappade medans vi körde sakta i skärgården, såna timmar älskar jag faktist. Men när vi kom i land igen så blev det att äta lite fruktsallad och Ammie kom en sväng till mig. Bestämde med mamma att jag skulle vara hemma ikväll så blev att Ammie kom en liten stund till mig istället. Blev lite snack om gårdagen och sådära, nu sitter jag här i min ensamhet trött som bara den och tänkte snart krypa till kojs faktist.
imorgon konfermerar sig Sofie, så blir att jag och mimmi går dit tillsammans och kollar. Kommer nog bli riktigt fint tror jag.
nej mer av mig få ni imorgon, nu ska jag sova.


gårdagens outfit

image194
 
under den lyckade kvällen igår hade jag på mig min tunnika från zara som jag köpte i polen. Till det hade jag bara vanliga hudfärgade strumbyxor från lindex och skramlande öronhängen från glitter.

bilder från den lyckade kvällen.

Här få ni lite trevliga bilder från bussen på väg dit.


lyckad kväll.

god eftermiddag allesammans.
Vaknade utav att kusin stog bredvid min säng och sa  "hallå hade du kul igår"     kul sa jag, kul är bara förnamnet.
Vi hade verkligen så jädrans kul igår så det inte är klockt. en riktigtriktigt lyckad kväll faktist. Vi kanske hade lite förstora förväntingar men sånt man få man skylla sig själv för. Adam Tensta var väl minuset men såna smällar får man ta allt kan ju inte vara perfekt. ellerhur? Idag ska jag bara ta det lungt, min kusin är här och vi ska snart äta lite inbackad fläskfile med klyftpotatis och god sås.
skriver mer sen, måste byta om ! Pusss

galen!

tjolahopp.
Här sitter jag och är överlycklig och helt galet glad typ.
Allting gick bra i med övning idag och det känns riktigt bra nu faktist.
Nu är de bara underbara balders och Adam tensta som väntar inför kvällen.
Fattar ni hur mycket jag längtar? Det är helt sjukt, har ringt Ammie typ 3 gånger och varit helt galen.
Så nu sitter jag här och fundera om jag ska ha utsläppt eller uppsatt hår, tror det blir utsläppt. Men jag tänkte att jag återkommer med en outfit bild imorgon eller senare. För nu måste jag bli klar innan Lisa kommer.
Hörs senare.
/

image189

skolshowen

Hejsansvejsan, som ni vet är jag ju i skolan idag. Jag och Lisa sitter i datasalen nu och jobbar för fullt.
Skolshowen 2008 kommer bli sjuktsjukt bra. För er som inte vet och vill se skolshowen kan förköpa biljetter på Wämöskolan, det kan verkligen vara bra att förköpa eftersom att det är jätte många som vill gå på den och det är väldigt billigt också kostar endast 30 kronor, och den är verkligen sjukt bra !
Nu har jag inspererat er lite om det också, nu ska jag och Lisa gå ner och fortsätta med vårat.
Men hör av mig senare när jag kommer hem, ska hinna in till stan en sväng inann jag kommer hem också.
Puss


hästöflicks

Då var man hemma i sitt stökiga rum igen.
Nyss hemkommen från hästö eller för en stundsen, när jag kom hem satt jag och snackade lite med bror vid köksbordeT. Så himla mysigt med såna bror och syster stunder ibland. Måste dock sova nu, ska vara i skolan vid 10 imorgon. Och nu tänker alla som läser detta, skolan . Vad ska matilda göra där , jo det ska jag berätta jag ska dit med lite annat trevligt folk för att repa lite inför skolshowen eftersom att jag och Lisa inte vet vad som kommer hända med vårat fantastika nummer ännu så blir det nog att vi mingla lite. Har lovat att kolla in så Axels nummer är bra så där har jag en sak som måste göras. Blir nog även att jag och Lisa inte orkar vara där så länge så vi åker nog in till stan sen för att köpa lite saker inför kvällen och BALDERS.

nu avslutar jag inlägget på en vacker bild på Lisa berup och Nilson för dessa underbaringarna har jag spenderat kvällen med.


image188

Hos Lisa

Heeejsan snyggingar.
Vad har ni för er?
Jag är iallafall hos Lisa nu, underbart mysigt. Har precis ätit gegantiska bullar då menar jag verkligen gegantiska. Fick inte i mig så mycket så blev att Lisa åt upp min också, blev också att vi kollade på  the holiday  riktigt bra film faktist, så den tipsar jag er grymt mycket om. Nu tänkte vi faktist gå ner till Nilsons place, hon bor en bit bort så blir en litenliten promenad dit, senare ikväll blir det nog en längre promenix med Axel emil och Julia berup, trevligt va?
Nej nu ska vi dra oss, Lisa är lite rastlös så måste sluta.
Hör av mig hemma. Pusss.

1 maj

Nu har jag laddat upp alla bilder och snackat med Lisa hela förmiddagen, allt värkar iallafall bra efter festen igår och de är ju tur det. Idag hade jag tänkt att bara ta det helt lungt. Imorgon är det ju fredag och då vet ni väl vad so mhänder? DET ÄR JU BALDERS !  Elaine ringde precis och kollade så allt va helt klart och de är det. Det kommer verkligen bli sjukt skoj. Eller vad tror ni?

party hos nilson.

goddagens
r ni bra idag? Jag är helt död idag faktist.

Men det betyder väl bara att jag hade riktigt kul igår och festade järnet , eller ?
Jag hade iallafall grymt kul igår, hemma hos nilson va det nice mat nice folk vilket var riktigtriktigt trevligt. Kunde ju tyvärr inte meddela riktigt  vart jag skulle igår pga att det alltid kommer massa oinbjudet folk då men det gjorde det nog tyvärr ändå, Tyvärr slutade festen med att fältgruppen och polisen kom, ungefär som vanligt på dom roligaste på festerna. menmen såna smällar man få ta men  jag är nästan helt säker på att alla hade riktigt kul. Eller? i vilket folk  Så måste jag tacka allt folk för den extremt trevliga kvällen hemma hos Maria Nilson.
Hoppas ni allihoppa hade det nice ute i världen i vilket fall..

Här få ni se alla trevliga bilder. Kul va?

image168
flicksen sitter och äter en massa godmat vi grillat.


image166
glada maria bremström

image167
jag va i fullgång som vanligt

image169
SKÅÅÅL ! (LISA OCH FRIBERG)

image170
Sabina, erik och Elaine. riktiga goingar

image171
mimsan på ett hörn och Lisa och Berup va i fullgång.

image175
SKÅÅÅÅL !!

image176
treeevligt folk

image178
mimsan och gitarristen.

image179
folk !

image180
Bella & Lisa

image181
jag och bella.

image183
galärengänget

image185
Lisa kom med iden att grilla inomhus. bra va?

image187
senare under kvällen kom ammie och gänget så denna bilden få avsluta kvällen,




RSS 2.0